- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
válasz
EQMontoya #5310 üzenetére
Igen a végén írtam ezt én is, hogy ez az egyik tippem, hogy miért módosul, de akkor van valami egyszerűbb módszer, amivel ki lehet azt küszöbölni, hogy megváltozzon (esetleg másféle átadás, stb...)? Szerintem az lenne a megoldás, ha az egész tömböt eltárolnám egy másolatban, csak ugye nagyon sokszor kéne a rekurzió miatt másolgatni a tömböt ide-oda és nem hiszem hogy túl optimális lenne. (szerk.: na most jól leírtam még egyszer, ami a válaszban volt) Gondolkodtam azon is, hogy csak azokat az elemeket másolgatom, amik a rekurzió alatt megváltoznak, de az valamiért nem működött.
(#5312) EQMontoya
Labirintusban útkeresés backtrack algoritmussal. Azért módosítom, mert ahogy halad befele, úgy mindig beleírom a már bejárt utat és a rekurzióból visszafele meg további lehetséges utakat keresek, mert az összes lehetségeset meg kell találnia. És itt kéne, hogy a backtrack miatti visszaugrásnál eltünjön a módosítás és visszakapjam a rekurzió előtti tömböt. Az nem okoz gondot, hogy ott nincs megjelölve, hogy jártam (sőt a másik irányból érkező utak miatt pont ezért kéne ez), mert az if szerkezet miatt ugyan azt az útvonalat többet már nem vizsgálja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged