Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
don_peter
üzenetére
Ha jol ertem, stringek tombjet szeretned a kulonszedett elemekkel, tehat a memtomb az char[][], es a meretvalasztasnal 1-gyel tobb kell mint a leghosszabb elem, bar a Valaminev-nel lazan a 7-t is kifutod... Persze annak az indexet is kovetned kell, hogy mikor melyikbe irsz, es annak is hanyadik elemere (bar eccerubb, ha megjegyzed az utolso elvalasztas helyet, es csak kivonogatsz, de vszinu atlathatatlanabb is egyuttal).
Masreszt meg amikor # jon az inputban, akkor az aktualis memtomb-elemedet le kell zarni egy 0-val.szerk. nem frissitettem, nalam keresztposzt...
Most nezem, az utolso sor azert kelleni fog neked...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- iPad 9 Wifi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest