Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
Szerintem:
Ha eggyel növelem a mutatót eggyel tovább ugrik a memóriában ahol el van mentve a pointner.Nem egyel tovább ugrik a memóriában, ahol el van mentve a pointer, hanem:
A pointer értéke (egy memória cím, egy szám) nő annyival, ahány byte-os az adatstruktúra, amire a pointert deklaráltad.Ha új értéket adok utána - nos nem tudom ,uj értéket adtam a pointernek,de nem változott meg az értéke teljesen - maradt a régi értékéből és az újból is ? de viszont a memoria cime nem változott a pointernak
Nem a pointernek adtál új értéket, hanem annak a memóriának, amire mutat a pointered.
A programod elvileg azt csinlája, hogy 'b'-t kicseréli 'd'-re (gondolom az f az csak elírás, mert aposztrófok közé csak karaktert lehet írni)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest