Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- aquark: Zsebszámológépek
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Értem már! Windows alatt ezt egy _flushall() megoldja, de Linux alatt nem ismeri, és ahogy nézem Google-ben, nem is létezik hasonló. Vagy igen?
Egyelőre viszont akkor megoldottam úgy, hogy if(c!='\n'), ebbe ment a switch, utána pedig bekerült egy while(getc(stdin)!='\n'){}, így csak az első karakter marad.
Nem szép és nem dolgoz fel több karaktert, hogy azt is visszajelezze hibás megadásként, de ezzel megkerültem a hibát. Persze jó kérdés mi lenne akkor, ha egy stringet kéne így feldolgoznom. Próbáltam átírni úgy, de valamiért minden karaktere a string-nek (null) lett. De erről még úgyis olvasok később, egyelőre egy karakter elég.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Metal topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple MacBook
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest