Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samus: Rhyme Project: Fénysebesség
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dead_slow
tag
Üdv!
Újabb problémával jelentkezem, feladat következő:
Írjon cenzúrázó programot. A program beolvas egy mondatot, majd egy tiltott karaktersorozatot. A mondatban kicseréli a karaktersorozat minden előfordulását 3 csillag karakterre(cenzúrázott szó helyett 3 csillagot rajzol). Végül kiírja a cenzúrázott mondatot.A feladat megoldása során csak gets, scanf, és a printf függvények használhatók. NEM szabad előre megírt stringkezelő függvényeket használni.
Szokás szerint elkezdtem megírni
, de ezt a részt hogy a beolvasott tiltott szó helyére 3 csillagot tegyen nem tudom megcsinálni, megírtam úgy hogy minden karakterét a szónak csillagra cseréli, de ez ugye így nem jó.#include <stdio.h>
int main(){
int i,j,szohossz,mondathossz;
char szo[20],mondat[100];
printf("mondat:");
gets(mondat);
printf("szo:");
scanf("%s", szo);
i=0;
while(szo[i]!=0){
i++;
}
szohossz=i;
i=0;
while(mondat[i]!=0){
i++;
}
mondathossz=i;
for(i=0;i<=mondathossz-szohossz;i++){
for(j=0;j<szohossz;j++){
if(szo[j]!=mondat[i+j])
break;
}
if(j==szohossz){
for(j=0;j<szohossz;j++){
mondat[i+j]='*';
}
i=i+szohossz-1;
}
}
printf("%s\n", mondat);
system("PAUSE");
return 0;
}Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, de ezt a részt hogy a beolvasott tiltott szó helyére 3 csillagot tegyen nem tudom megcsinálni, megírtam úgy hogy minden karakterét a szónak csillagra cseréli, de ez ugye így nem jó.