- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowa
csendes tag
Sziasztok! Nem találtam jobb topikot, újat meg nem akartam nyitni: nekem C -ben lenne szükségem némi segítségre.
Ncurses-ben kell írni egy játékprogramot, de sajnos már nem maradt idő arra, hogy rendesen megtanítsák nekünk, ezért kérek segítséget.
Egy amolyan ''légvédelem''-progit kéne írni, ahol csillagok -lehetőleg egyszere több- hullanak lefelé, és egy O -val (ami a célkerszt) kéne levadászni őket, mielőt leesnek (akkor vége). A célkereszt mozgatása megvan, a leeső csillagokkal már nagyobb gondban vagyok, van pár minta-forráskódom (kígyó,pattogólabda), azokból próbálok rájönni hogy mit hogy kell. De hát elég nehézkesen haladok.
A másik egy olyan progi lenne, ahol menüből választhatok matematikai eljárások közül (azokat vágom), csak a menühöz kéne némi segítség, mert az is ncurses-ben van.
Ja, linux alatt futó C-ről van szó!
Előre is köszönök bármilyen segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest