Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowa
csendes tag
Sziasztok! Nem találtam jobb topikot, újat meg nem akartam nyitni: nekem C -ben lenne szükségem némi segítségre.
Ncurses-ben kell írni egy játékprogramot, de sajnos már nem maradt idő arra, hogy rendesen megtanítsák nekünk, ezért kérek segítséget.
Egy amolyan ''légvédelem''-progit kéne írni, ahol csillagok -lehetőleg egyszere több- hullanak lefelé, és egy O -val (ami a célkerszt) kéne levadászni őket, mielőt leesnek (akkor vége). A célkereszt mozgatása megvan, a leeső csillagokkal már nagyobb gondban vagyok, van pár minta-forráskódom (kígyó,pattogólabda), azokból próbálok rájönni hogy mit hogy kell. De hát elég nehézkesen haladok.
A másik egy olyan progi lenne, ahol menüből választhatok matematikai eljárások közül (azokat vágom), csak a menühöz kéne némi segítség, mert az is ncurses-ben van.
Ja, linux alatt futó C-ről van szó!
Előre is köszönök bármilyen segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest