Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
bocs
-
Gyuri16
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
ahogy doc is irta, ha webes dolgokat akarsz akkor nem. bar letezik a delphi for php dolog, amibol elvileg valamilyen weboldal lesz, viszont ezt biztos nem ajanlanam kezdonek. masik ellenerv, hogy jelenleg nincs ingyenes verzio delphibol (alternativa a freepascal alapu lazarus).
webes vonalon egyertelmu, hogy kell html + css + javascript. es utana valamilyen szerver oldali kod. en php-t ajanlom, foleg azert, mert ez a legnepszerubb, sok anyag van hozza, es a forumon is konnyen kapsz segitseget.
ez a tema eleg gyakran felmerul, es tobbnyire mindenki a sajat kedvenc nyelvet probalja "eladni", mostanra a tobbseg mar megunta, ezert nem lett belole tul hosszu vita

-
doc
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
ha webre akarsz fejleszteni, akkor felesleges, egyebkent nem rossz valasztas
-
doc
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
hat, lehet akar Java is, bar webfejlesztesben az nem jott be annyira mint ahogy az elejen latszott
weboldalt meg nem fogsz javaban kesziteni...
arra valtozatlanul a JavaScript/HTML5-ot ajanlom, esetleg PHP-t (de ez utobbinak csak ugy ugorj neki, ha van mar elotte tapasztalatod mas nyelvben, pl. JavaScriptben) -
doc
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
ha a webfejlesztes erdekel, akkor a C++ eleg rossz irany, leginkabb JavaScript/HTML5 szerintem, kesobb meg mondjuk PHP
a JavaScripttel gyorsan tudsz latvanyos eredmenyt elerni
esetleg flash, de azt en nem eroltetnem ha nem muszaj
(de szerintem ezt folytassuk a 'programozas' topicban pl, ide ez mar eleg OFF) -
Jhonny06
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Én ezzel kezdtem, 0-ról. Nem mondom, hogy tökéletes, de nem rossz, szerintem nincs is nagyon jobb most a piacon. A C++ jó első nyelvnek, semmiképp se kezdenék Pascallal, meg hasonló halott nyelvekkel. Amúgy neten rengeteg forrás van, csak keresni kell, gondolom egyedül is megy. Ha megy az angol, akkor pláne előnybe vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen. // Bp.
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő