- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
CoolBoy323 #1396 üzenetére
bocs
-
Gyuri16
senior tag
válasz
CoolBoy323 #1410 üzenetére
ahogy doc is irta, ha webes dolgokat akarsz akkor nem. bar letezik a delphi for php dolog, amibol elvileg valamilyen weboldal lesz, viszont ezt biztos nem ajanlanam kezdonek. masik ellenerv, hogy jelenleg nincs ingyenes verzio delphibol (alternativa a freepascal alapu lazarus).
webes vonalon egyertelmu, hogy kell html + css + javascript. es utana valamilyen szerver oldali kod. en php-t ajanlom, foleg azert, mert ez a legnepszerubb, sok anyag van hozza, es a forumon is konnyen kapsz segitseget.
ez a tema eleg gyakran felmerul, es tobbnyire mindenki a sajat kedvenc nyelvet probalja "eladni", mostanra a tobbseg mar megunta, ezert nem lett belole tul hosszu vita
-
doc
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #1410 üzenetére
ha webre akarsz fejleszteni, akkor felesleges, egyebkent nem rossz valasztas
-
doc
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #1396 üzenetére
hat, lehet akar Java is, bar webfejlesztesben az nem jott be annyira mint ahogy az elejen latszott
weboldalt meg nem fogsz javaban kesziteni...
arra valtozatlanul a JavaScript/HTML5-ot ajanlom, esetleg PHP-t (de ez utobbinak csak ugy ugorj neki, ha van mar elotte tapasztalatod mas nyelvben, pl. JavaScriptben) -
doc
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #1390 üzenetére
ha a webfejlesztes erdekel, akkor a C++ eleg rossz irany, leginkabb JavaScript/HTML5 szerintem, kesobb meg mondjuk PHP
a JavaScripttel gyorsan tudsz latvanyos eredmenyt elerni
esetleg flash, de azt en nem eroltetnem ha nem muszaj
(de szerintem ezt folytassuk a 'programozas' topicban pl, ide ez mar eleg OFF) -
Jhonny06
veterán
válasz
CoolBoy323 #1387 üzenetére
Én ezzel kezdtem, 0-ról. Nem mondom, hogy tökéletes, de nem rossz, szerintem nincs is nagyon jobb most a piacon. A C++ jó első nyelvnek, semmiképp se kezdenék Pascallal, meg hasonló halott nyelvekkel. Amúgy neten rengeteg forrás van, csak keresni kell, gondolom egyedül is megy. Ha megy az angol, akkor pláne előnybe vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest