Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- Őskoczka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
!wannabe
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #458 üzenetére
martonx
Eclipse-nél van ez a helyzet. Pont azt írom, hogy ez a bajom az eclipse-el. DevC-t használtam régen. Viszont azóta rákaptam a codeblocks-ra. Itt a suliba eclipse-t erőltetik, azonban kis programokat kell még írni ebben a félévben, olyanokat amiben az előbb segítettetek. Ehhez gedit-et használok és terminal-ban fordítok. Ma volt az első gyakorlat és eclipse ott is jobbra-balra fagyott. Nem fogom a kisZH-mat abban írni egészen biztos vagyok benne. Ha egy nagyobb projectet kell összehozni biztos hasznos meg kódkiegészítő stb....de éppen írtam aggregátornak is, hogy eclipse-ben kisZH-t írni olyan mint ágyúval hangyára lőni!Fire
Köszi a segítséget, még annyit kellett, hogy a külső ciklust ne '1' től hanem '0'-tól indítsam mivel így a tömb 0. elemét mindig úgyhagyta. A lényeg, hogy most működik
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 5060 + Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256GB, MINDEN SZÍN, BONTATLAN
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest