Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz
jattila48
üzenetére
Futásidejű költsége nem a static_cast-nak van, hanem a type switch-nek. De ha az enum értékei 0-n-ig folytonosak, a fordító O(1) jump table-t tud belőle generálni. Pont pár hete néztem meg.
Szerintem az a legtisztább megoldás, ha külön tárolod. Egyedül a keresést kell az összes tárolóra kiterjeszteni, és a scope keresésben azt hívni. A scope kezelése nem tudom, hogy megy, főleg, hogy nem tudom, milyen nyelvről van szó
A hozzáadás tuti nem macerásabb, hiszen hozzáadáskor tudod, milyen típust adsz hozzá, csak a megfelelő kollekcióba kell belerakni.Aztán ja, nem hiszem, hogy ezeket
std::vector-ban kéne tárolni, ha a tárolási sorrend nem életbe vágó, és csak egy lehet mindenből. Errestd::setvagystd::unordered_setjobb, szerintem az utóbbi. -
mgoogyi
senior tag
válasz
jattila48
üzenetére
Vektorban ismétléseket keresni nem annyira hatékony. Vagy arra alapozol, hogy úgyis alacsony lesz az elemszám egy adott scope-ra?
Alapból nem tűnik jó ötletnek vektorba berakni egy csomó castolni való cuccot.Valszeg többet kellene tudnunk, hogy érdemben hozzá tudjunk szólni a témához.
Jó lenne tudni, hogy mikor mire használod a vektort, mikor van beszúrás, keresés, törlés, stb.
Az objektumok feldolgozása soros módon történik? Teszem azt be lehet rakni mindezt egy process nevű virtuális függvénybe, ami specifikus minden altípusra?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Arc Raiders
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- EAFC 26
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A hozzáadás tuti nem macerásabb, hiszen hozzáadáskor tudod, milyen típust adsz hozzá, csak a megfelelő kollekcióba kell belerakni.