- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
Az a helyzet, hogy van egy program amivel kommunikálnom kell. Konkrétan Blenderről van szó, ő pedig Python szkripteket futtat. (azt is elég bénán) Nem egészen arra van kitalálva, amire én használni szeretném, de hosszabb keresgélés után sem találtam alkalmasabb programot, ami ingyenes és cross platform. Szóval adott a Blender és adott a C++ kódom, őket kell kommunikációra bírni. A socketezésre ZeroMQ-t használtam eddig, azzal ment (megy) is minden. A belső állapotoknak az üzenetektől függően kelleni fog állapotgép, viszont magát a socket üzenetkezelést természetesen valamilyen library-re bízom (ez esetben ZeroMQ), miért is tennék másképp. Így is rossznak látod a megközelítési módot? Számomra annyira nem érződik a nehézsége vagy a kerék újra feltalálása, persze lehet, hogy rosszul érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest