Hirdetés
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
"Ha nem használod a visszatérési értéket (mint pl. a for ciklusban), akkor erősen valószínű, hogy optimalizálás után pontosan ugyanazt a kódot generálja akkor is, ha saját operátorokat definiálsz"
Úgy tűnik, hogy ilyenkor egyszerűen a pre inkrement verziót fordítja be akkor is, ha post inkrementet használsz. Ettől persze még igaz, hogy maga a post inkrement verzió kb. egy copy ctor-ral költségesebb.
-
jattila48
aktív tag
Elképzelhető, hogy így van. Természetesen mindig a logikának megfelelőt kell használni, de magam részéről ha logikailag mindegy, mindig a pre inkrement verziót használom. Nem POD-ra gondoltam, ezt rosszul írtam, hanem csak az alaptípusokra. Ha nincs optimalizálás, akkor szerintem kb. úgy van, ahogy írtam. Legalábbis én így írtam post inkrement operátort, de valószínűleg nem is lehet ettől nagyon különböző módon.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Xbox tulajok OFF topicja
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest