- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
"Ha nem használod a visszatérési értéket (mint pl. a for ciklusban), akkor erősen valószínű, hogy optimalizálás után pontosan ugyanazt a kódot generálja akkor is, ha saját operátorokat definiálsz"
Úgy tűnik, hogy ilyenkor egyszerűen a pre inkrement verziót fordítja be akkor is, ha post inkrementet használsz. Ettől persze még igaz, hogy maga a post inkrement verzió kb. egy copy ctor-ral költségesebb.
-
jattila48
aktív tag
Elképzelhető, hogy így van. Természetesen mindig a logikának megfelelőt kell használni, de magam részéről ha logikailag mindegy, mindig a pre inkrement verziót használom. Nem POD-ra gondoltam, ezt rosszul írtam, hanem csak az alaptípusokra. Ha nincs optimalizálás, akkor szerintem kb. úgy van, ahogy írtam. Legalábbis én így írtam post inkrement operátort, de valószínűleg nem is lehet ettől nagyon különböző módon.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest