- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
EQMontoya #2930 üzenetére
"pattintott C korszak" Hát ez nagyon nagy.
Én meg csak akkor tudnék igazságot tenni, ha egyáltalán tudnám, hogy miről beszéltek.
Ezért nem tudok hozzászólni. Soha nem hallottam se find-ot, se iterátor nem tudom mi, szóval.
jattila48: Breakkel nekem jó az már, bár ez a find érdekesnek tűnik. Igazából mint már írtam, azért kérdeztem, hogy While helyett for + break az jó-e. (Nem tudtam akkor még, hogy ennyi más lehetőség is van.
)
-
jattila48
aktív tag
válasz
EQMontoya #2930 üzenetére
Nem azt írtam, hogy lassú, hanem hogy lassabb. Pl. egy szövegszerkesztőnél ez lényeges szempont. Szövegszerkesztőt (marmint a szövegbuffert) nem írnék konténerekkel, iterátorokkal, standard és lambda függvényekkel (pl. szövegben egy sima find and replace az összes előfordulásra, hogy nézne ki nem "pattintott C" stílusban? Belegondolni is rossz). Szerintem szép számmal vannak olyan esetek, ahol a break nemhogy nem felesleges, hanem kifejezetten jobb megoldás, mint az elkerülésére tett C++ bűvészkedés. Ha lehet, én is elkerülöm, pl. a ciklusfeltételbe való beépítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest