- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
WonderCSabo #1638 üzenetére
Mondjuk - mint a nevebol latszik - a GUI designer resze qt-re van kitalalva, de amugy sima C++ projekteket is kezel, van mindenre (Linux, Windows, OSX alapbol, meg talan Symbianra is le lehetne forditani
), ingyenes, gyors es nagyon kis light weightnek erzodik - es ezzel egyutt a Visual Assist X-szel tuningolt VS2010-hez kepest sem tunik kevestudasunak, sot, egy csomo dolgot jobban tud (pl autoindent meg a zarojelek, idezojelek automata lezarasa rettenetes nagy kiralysag benne) - persze vannak hianyossaga, de nem tul zavaroak, most igy hirtelen csak az jut eszembe, hogy search'n'replace nem megy selectionre.
Ja, es olyan IDE-t meg nem lattam, ami erdemi programozoi hibakat javitott volna.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
szerintem azért a fv és osztálykiegészítgetés remek, visual studioban pont azt imádtam, hogy ha az ember valamit elszúr, akkor azonnal látszik, mert az intellisense nem ajánl fel dolgokat.
VS express szerintem nem rossz: csomó szempontból tényleg overkill, de egyébként sokat segít (mondjuk a netbeans funkcióleírásait jobban szeretem).
másik oldalról meg ha a tanár ennyire inkompetens, és hosszú távon akár ezzel is akar programozni, akkor szerintem egész egyszerűen el kell kezdeni önképezni sajnos.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Félre ne értsd, most nem beléd akartam kötni.
Azért egy Eclipse vagy egy NetBeans, vagy ehhez hasonló IDE tényleg jobb, mint egy Code::Blocks (és ezek is ingyenesek), még ha a srác számára lehet, hogy most tényleg overkill lenne.
Ettől függetlenül persze, neki most bőven elég kell, hogy legyen a Code::Blocks. Meg ha nem megy, akkor próbálja má' ki, annak csinálnia kéne a dolgát egyből.
Igazából csak annyit állítok, hogy azért kicsit komolyabb célokra már csak kényelmi szempontból sem árthat egy nagyobb tudású IDE.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Synology NAS
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Könyvajánló
- EA Sports WRC '23
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest