- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
WonderCSabo #1638 üzenetére
Mondjuk - mint a nevebol latszik - a GUI designer resze qt-re van kitalalva, de amugy sima C++ projekteket is kezel, van mindenre (Linux, Windows, OSX alapbol, meg talan Symbianra is le lehetne forditani
), ingyenes, gyors es nagyon kis light weightnek erzodik - es ezzel egyutt a Visual Assist X-szel tuningolt VS2010-hez kepest sem tunik kevestudasunak, sot, egy csomo dolgot jobban tud (pl autoindent meg a zarojelek, idezojelek automata lezarasa rettenetes nagy kiralysag benne) - persze vannak hianyossaga, de nem tul zavaroak, most igy hirtelen csak az jut eszembe, hogy search'n'replace nem megy selectionre.
Ja, es olyan IDE-t meg nem lattam, ami erdemi programozoi hibakat javitott volna.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
szerintem azért a fv és osztálykiegészítgetés remek, visual studioban pont azt imádtam, hogy ha az ember valamit elszúr, akkor azonnal látszik, mert az intellisense nem ajánl fel dolgokat.
VS express szerintem nem rossz: csomó szempontból tényleg overkill, de egyébként sokat segít (mondjuk a netbeans funkcióleírásait jobban szeretem).
másik oldalról meg ha a tanár ennyire inkompetens, és hosszú távon akár ezzel is akar programozni, akkor szerintem egész egyszerűen el kell kezdeni önképezni sajnos.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Félre ne értsd, most nem beléd akartam kötni.
Azért egy Eclipse vagy egy NetBeans, vagy ehhez hasonló IDE tényleg jobb, mint egy Code::Blocks (és ezek is ingyenesek), még ha a srác számára lehet, hogy most tényleg overkill lenne.
Ettől függetlenül persze, neki most bőven elég kell, hogy legyen a Code::Blocks. Meg ha nem megy, akkor próbálja má' ki, annak csinálnia kéne a dolgát egyből.
Igazából csak annyit állítok, hogy azért kicsit komolyabb célokra már csak kényelmi szempontból sem árthat egy nagyobb tudású IDE.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 1 / 2
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest