Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mondjuk - mint a nevebol latszik - a GUI designer resze qt-re van kitalalva, de amugy sima C++ projekteket is kezel, van mindenre (Linux, Windows, OSX alapbol, meg talan Symbianra is le lehetne forditani
), ingyenes, gyors es nagyon kis light weightnek erzodik - es ezzel egyutt a Visual Assist X-szel tuningolt VS2010-hez kepest sem tunik kevestudasunak, sot, egy csomo dolgot jobban tud (pl autoindent meg a zarojelek, idezojelek automata lezarasa rettenetes nagy kiralysag benne) - persze vannak hianyossaga, de nem tul zavaroak, most igy hirtelen csak az jut eszembe, hogy search'n'replace nem megy selectionre.Ja, es olyan IDE-t meg nem lattam, ami erdemi programozoi hibakat javitott volna.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo
üzenetére
szerintem azért a fv és osztálykiegészítgetés remek, visual studioban pont azt imádtam, hogy ha az ember valamit elszúr, akkor azonnal látszik, mert az intellisense nem ajánl fel dolgokat.
VS express szerintem nem rossz: csomó szempontból tényleg overkill, de egyébként sokat segít (mondjuk a netbeans funkcióleírásait jobban szeretem).
másik oldalról meg ha a tanár ennyire inkompetens, és hosszú távon akár ezzel is akar programozni, akkor szerintem egész egyszerűen el kell kezdeni önképezni sajnos.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Félre ne értsd, most nem beléd akartam kötni.

Azért egy Eclipse vagy egy NetBeans, vagy ehhez hasonló IDE tényleg jobb, mint egy Code::Blocks (és ezek is ingyenesek), még ha a srác számára lehet, hogy most tényleg overkill lenne.
Ettől függetlenül persze, neki most bőven elég kell, hogy legyen a Code::Blocks. Meg ha nem megy, akkor próbálja má' ki, annak csinálnia kéne a dolgát egyből.
Igazából csak annyit állítok, hogy azért kicsit komolyabb célokra már csak kényelmi szempontból sem árthat egy nagyobb tudású IDE.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), ingyenes, gyors es nagyon kis light weightnek erzodik - es ezzel egyutt a Visual Assist X-szel tuningolt VS2010-hez kepest sem tunik kevestudasunak, sot, egy csomo dolgot jobban tud (pl autoindent meg a zarojelek, idezojelek automata lezarasa rettenetes nagy kiralysag benne) - persze vannak hianyossaga, de nem tul zavaroak, most igy hirtelen csak az jut eszembe, hogy search'n'replace nem megy selectionre.