- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
senior tag
"na jo, de o standalone programot szeretne
(bar szerintem abbol is tizezres nagysagrend elerheto a neten )"Nem nem ilyet szeretnék én egy normális választ szerettem volna hogy igen le lehet szedni, vagy sem...nem kigúnyolást meg azt amit TE művelsz...!
Nem kértem egy szóval se hogy kompletten írja meg helyettem azt mondtam hogy örülök a kódoknak is és ezt előre megköszöntem....
Ezért tart ez az ország ott ahol mert olyan emberekkel van tele mint Te...lehúzza a másikat és ki is gúnyolja ahelyett, hogy segítene és esetlegesen valamire használható választ adna....
Mr. doc a "PH! kedvence"... ha ennyit nyújtasz tálcán akkor köszönöm nem kérem..!
És ez a fele részemről OFF !Üdv, asuspc96
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest