Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo #1213 üzenetére
20-30 részfeladatos vizsgán simán lehet egy ilyen az egyszerűbb példák között, ha a tanár a tantárgyi követelményekre reflektáló (pl egyszerű procedurális kódot tud írni részre) vizsgát akar. ettől függetlenül nálunk is kb az első héten volt ez az anyag.
viszont mindkettőt csak használva lehet megtanulni, mindkettőhöz nagyon masszív betanult háttértudás kell ha az ember jól akarja csinálni, mindkettőhöz (logikusan) gondolkodni kell, mindkettőhöz szükséges pattern matching/szituációfüggő használat, és mindkettőhöz eszméletlen kitartás kell, mert több (tíz)ezer óra jól csinálni. mindkettőt aktívan kell használni (felejtés), mindkettő folyamatosan változik, és nagyon hasonló a betanulási görbe. minél több nyelvet beszél az ember, annál könnyebb a következő. és azáltal, hogy az emberi mondatok átkonvertálhatóak logikai kijelentésekké (és fordítva), és a logikai kijelentések megfeleltethetőek kódnak (és fordítva), megvan az átjárás.
svédet gyakorlatilag egy sor programozásban működő ötletet felhasználva tanultam meg. működött, mind. beállítottság érdekes dolog, én szeretem mindkettőt.dabadab igaz, Turing tényleg matematikus volt csak. másik dologgal kapcsolatban valszeg igazad van, összemosódik a terminológia.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Óvodások homokozója
- Vicces képek
- Gumi és felni topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- További aktív témák...
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest