- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Kerestem a fórumban és láttam, hogy volt már ilyen téma, de nem túl frissek a válaszok, így feltenném újból, ha nem probléma, hátha azóta változtak a dolgok.
Szeretnék megtanulni C++ nyelven programozni, ehhez milyen könyvet ajánlanátok? A könnyebb válaszoláshoz leírnám az eddig ismereteimet. Középiskolában tanultam 4 évig Turbo Pascalt, majd saját szorgalomból elkezdtem Python-nal foglalkozni. Kisebb játékokat, illetve programokat írtam, de semmi komoly. A főiskolán előző félévben tanultam C programozást. Ott az alapokat vettük át, illetve tömbök, függvények, rekurzió stb. (Objektum orientált szemléletet nem vettük). Idén a C#-ot fogjuk venni nagy bánatomra (tavaly még C++-t tanítottak, de azóta új tanár). Viszont az a nyelv egyáltalán nem érdekel. Linuxot használok lassan 7-8 éve, így valószínűleg azon is szeretnék programozni, így számomra egyértelmű választás a C++. Ezek alapján milyen könyvet ajánlotok? Szeretnék vele lehetőleg minden nap foglalkozni, hogy egy fél év után legalább olyan szintre elérjek, hogy bele tudjak bátran piszkálni egy-két nyílt forráskódú projekt fejlesztésébe tapasztalat szerzési jelleggel.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest