- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Dave-11 #1005 üzenetére
Nagyon nem ajánlom. cygwin-el nekem sem ment.
MinGW-t raktam fel végül, de az pedig olyan hibákat dobált, amelyeket nem is tudtam feloldani. Az időm nagy részét azzal k*rtam el, hogy ezeket próbáltam javítani/debuggolni.
Kipróbálva winen dev-cpp-ben és linuxon gcc-vel a kódom simán fordult és amivel azelőtt napokig szenvedtem egy nap alatt összeraktam.
Szóval max fejlesztésre, de fordításra nem ajánlom a netbeans esetleges megoldását.note: Azért próbálkoztam netbeans-el, mert addig php,java fejlesztésre ezt használtam, megszoktam és szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest