Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeratul18
csendes tag
War3 fajok: hát az a baj hogy a fajok közötti nagyobb különbségek az építés stílusában és a nyersanyagok termelésében ki is merülnek. Sajna az egységek túlságosan 1 súlycsoportba vannak és minden oldalon találni hasonlót. No persze még mindíg jobban különböznek mint az általános RTS-ekben, de sztem ezen a téren 1enlőre a SC az etalon.
Zeratul: Protoss Dark Templar hős
Terrán dolgok:
Sajna a terran faj a gyengém a SC-ban, Protossból és Zergből lényegesen jobb vagyok, de azért van 1-2 terra taktika:
1: ha a rushtól félsz, a terra a mainjében egy Protoss+Zerg rushot is meg tud fogni EGYEDÜL!!
Méghozzá: Gyorsan építessz Supply Depotból és Barracksból barikádot, mögé 1 bunker, 4 marinnal + 1-2 marine odakinn + 1-2 SCV javítja a bunkert.
Ez után az alap rush után már Vulture-od vagy tankod is lehet és onnantól könnyebb.
Taktikák:
1.Medic+Marine stimpackal, földön
2.ugyanez dropshippel workerek közé
3.Vulture drop, workerekhez, majd tankok+légvédelem
4.vulture aláaknázás (saját bázisod elejét vagy pofátlanul az ellenfél bázisába)majd tankok+légvédelem
5.Goliath Drop workerekhez, majd Mass Goliath 1-2 tankkal megtámogatva, sűrű dropokkal
6.Tank Push, dropshipekkel, légvédelemmel
7.Early Wraith, még láthatatlanság se kell, csak gyorsan üssük a munkásait és meneküljünk ha védenek. A Wraith egész jó Marine ellen ha elég sok van
8.Wraithes gusztustalankodás későbbi tankkal: láthatatlan Wraithek a workerre, később sima tankos takt. vagy dropok
9.Aknás-tankos nyomulás: terep-> aláaknázni, tankokat akna mögé (légvédelem sem árt)
10.Massive Battlecruiser: eleinte védelem, 1-2 exppel kell kihúzni (lehetőleg gázt tartalmazóval) majd SciVessel+Battlecruiser (D-Matrix)
11.Tankos-BC-s: Dropshipek 1-2 tankot tartalmaznak amik majd a légvédelmet ütik szét, lehetőleg hegyre dobálva őket
12.Mapcontrol: Gyorsan dropshipre és tankra mész, majd bepofátlankodsz szinte minden exp.-hez 1-2 tankkal és SCV-vel (hegyes pályákon jó ahol hegyre lehet pakolni a tankot). SCV-k missile turreteket építenek.
13.Tank+Sci Vessel: bár én ezt még nem nagyon használtam, de láttam már embert aki igen hatékonyan csinálta ezt: ha tank csatázik->D-matrix rá. Szintén némi légvédelem nem árt.
14.Bezárkózós Nuke-olós: Zárkózol tankkal meg barikáddal, néhány exp kell, megint gázzal. Dropship+Ghost megy Nuke-olni az ellenség Workereit/seregét, majd kivégzésként tank push vagy dropok.
15.Hopp ez még vhova az elejére kellett volna
irebat drop: különösen kellemetlen taktika, de drop nélkül is megcsinálható gyengén védett vagy széles bejáratú bázisoknál: stimelt firebatokkal lemészárolod a munkásait, minél előbb annál jobb.
Persze mindegyik taktikánál érdemes megcsinálni azt a pár marine-os védelmet.
Na most ez 15 különböző taktika volt és én nem terranos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
irebat drop: különösen kellemetlen taktika, de drop nélkül is megcsinálható gyengén védett vagy széles bejáratú bázisoknál: stimelt firebatokkal lemészárolod a munkásait, minél előbb annál jobb.