Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
CD Galaxisban most árulnak 500 Ft-ért preorder dvd-t, ha megveszed, akkor a teljes játék 1000 Ft-al olcsóbb lesz, tehát spórolsz 500 Ft-ot
Ha hazaérek megnézem, hogy mi van rajta. Meg kapsz egy "unique" pályához letöltési kódot is. -
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag

nagyban
Azért tudnak ott valamit a srácok
-
peterszky
őstag
Kicsit megmoddoltam a First Decades dísztokot, így már belefér a Tiberium Wars is

El nem tudjátok képzelni, hogy mennyi hely van abban a dísztokban. Volt benne egy 1-1.5 centis kartonból hajtogatott vacak. -
peterszky
őstag
Kiderült már, hogy ki lehet-e lőni a magyar feliratot a sima verzióban?
-
peterszky
őstag
az itt elkövetett 3 hsz-od 1 postba is belefért volna ( erre van a mod gomb )
légyszíves használd
A magyar feliratos változatot meg lehet majd hekkelni, hogy angol legyen?
( mint a Carbont, csak ott angolból lett magyar )
mod: A Generalsal nekem csak annyi problémám volt, hogy a CnC branddel adták el. Ugyanolyan hangulatot vártam tőle, mint az előző részektől, de csalódnom kellett. Több bajom nem volt vele, mert egyébként igen jót játszottam vele
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Kinek ez, kinek az

Én pl. CnC őrült vagyok, a játék hangulata isteni, a játékélménnyel se volt rossz tapasztalatom a sorozatban ( talán a Generalst nem szerettem annyira ).
A sokat szídott Renegade is nagy kedvencem volt és állítom, hogy csak azok szídták, akik nem játszottak a CnC sorozattal vagy csak futólag próbálták. Nekem óriási élményt nyújtott az, hogy az épületek ott álltak előttem, Mamut tankkal írtottam a népet, stb...
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
Lehet, hogy mégis a Kane Editiont kell megvennem, mert a szimpla játék magyar feliratos lesz
Persze van, aki örül ennek, nekik ez jó hír. -
peterszky
őstag
Pár kamuval

C&C 3: Kane Edition will include an exclusive bonus DVD featuring a behind the scenes documentary, deleted scenes and a blooper reel from the live action video shoots, a series of gameplay strategy videos from the game designers themselves, and more. C&C 3: Kane Edition will also feature exclusive in-game content including five new multiplayer maps and three unique unit skins--one for each of the three factions in the game. Fans will also enjoy five exclusive wallpapers. -
peterszky
őstag
Bemutatkozik a Scrin:
[link] -
peterszky
őstag
Új videó a Hardwireden:
[link]
kicsit sok a duma -
peterszky
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
mivel EA játék, ezért szerintem megjelenéskor 12000 forint lesz

-
peterszky
őstag
[link]
itt elolvashatjátok a játékról készült cikket, amit egy külföldi újságból fordítottak -
peterszky
őstag
Kane lives!

kezdetnek csak egy linkecske, mai hírecskével: [link]
Ismét a jó kis tiberium világa! Éljen!
megjelenés: valahol 2007ben
addig jókat lehet találgatni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Orvosi kérdések
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen autót vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha hazaérek megnézem, hogy mi van rajta. Meg kapsz egy "unique" pályához letöltési kódot is.

)
ez nem volt szép. El tudom képzelni, hogy hányan fizettek nekik csak azért, hogy megszerezzék előbb ezt a demót.