Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
szicsu
őstag
a mia nap sem telt el eseménytelenül...
elcseréltem az opteron,bementem suliba,leszedtem egy rakás filmet,és megnéztem a Black Hawk Down című filmet.
Nagyon durva volt, és egyúttal elgondolkoztatott:
Ha most nem lenne pici párom, lehet hogy már én is egyenruhába csöcsülnék valahol...
igaz engem a hk-k ill a frontvadászok jobban érdekelnek, igaz felderítő lövész is .....
na mindegy inkább nem is mondok erről semmit, mert nem csak magamra kell gondolnom.
Egy családos ember nem megy nyugod szívvel csatába.Tehát nekem kell maradnom hátországi fajfentartónak
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest