- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Új hozzászólás Aktív témák
-
frv
újonc
Igen kapsz egy holland IBAN számot.
Én már utaltam Revolutról erre.Este 21:00 körül indítottam az utalást. és másnap 10:45 köröl már ott volt. (Hétköznap. Hétvégén nem tudom, hogy milyen gyors/lassú)
0 EUR költséggel.
De a leírások szerint működik a TransferWise is. Ennek van költsége, de igy a ft. utalásod tud landolni a EUR számládon. (ezt nem használtam, saját tapasztalatom nincs, sőt még TW felhasználó sem vagyok.)
-
frv
újonc
Természetesen, nem a BUNQ ra megy a fizetésem.
Hogy mi köze a fizetésemhez ?
Sajnos a nagy terrorizmus elleni harcban itt megfordították a bizonyítási kényszert.
Normál esetben a hatóságoknak (Rendőrség/tűzoltóság/stb.) kell bizonyítaniuk, hogy az Ő állításuk az igaz.Sajnos a banki esetben ezt törvényileg megfordították, és neked kell bizonyítanod, hogy nem vagy bűnös.
Tehát van elég forrásod (fizetés, örökség, árfolyamnyereség, stb) aminek eredményeképpen rendelkezhetsz a számla fölött.The írj nekik, hogy milyen papírokat várnak el tőled, ha szabadúszó vagy.
Esetleg valami adópapír ????Egyébként jómúltkor egy magyarországi banknál akartam szerződést kötni, ami végülis kútba esett, de a feleségem születési idejére, munkahelyére, anyja nevére és jövedelmére is kíváncsiak voltak, holott csak én akartam velük szerződést kötni.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy annyira nem kelll ezen kiakadni, lesz ez még olyanabb is, amikor majd életbe lép, PSD2 fizetési szolgáltatókra szabott rendelkezése (Lehet, hogy már életbe lépett annyira nem vagyok benne bugi).
Ez eredményezheti azt, hogy egy abból tudod majd kezelni, az OTP-s, BUNQ-os, és Revolut -os számládat. -
frv
újonc
Na, ma sikerült regelnem.
Háát annyi biztos, hogy nem öt perc volt.
A problémák ott kezdődtek, hogy nem érkezett meg a SMS kód a telefonomra.
Aztán, viszonylag sok adatot kért be, (de tolerálható mértékben).
Miután megérkezett a feltöltés a számlára, már meg is rendeltem a kártyát. kb. 10 nap míg megérkezik.
Ez is elfogadható ...A többit még meglátjuk.
Én azért regeltem ide, mert a leírások szerint a kártya hitelkártyának mutatja magát ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Energiaital topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest