Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Az indexeléssel kapcsolatban szólnék hozzá.
Itt Szegeden csak gyalog és SZKT-vel közlekedem, és hihhetetlen, hogy az autósok kb. 40%-a nem indexel az esetek 30%-50%-ban. Gondoljatok arra, hogy amikor te mennél a buszhoz át a zebrán, akkor gyorsan bevág eléd egy autó, akiről azt hitted másfelé megy. Vagy ue csak a körforgalomból nem indexel kifelé, és az SZKT-s busznak meg kell állnia! Arról nem is beszélve, hogy nem engedik ki a buszokat/trolikat a buszmegállóból. Múltkor meg az volt, hogy a busz állt a megállóban (épp rajta voltam), a busz megálló előtt egy kocsi állt (pont úgy, hogy félig belelógott a megállóba, és közvetlen mögöttünk is állt busz-ergo elfoglalta a két busz a teljes megállót), a buszunk meg 1 méterre állt mögötte. Állt volna ki a busz, eközben meg pont kiszált a kocsiból egy csávó (kőgös feje volt, tipikus bunkó), de pont akkor amikor a busz eleje már túlment az autó eleje mellett (ezt is neccesen tudta csak a busz, mert kevés volt a hely), és még ordibált is, meg beintett a busz sofőrjének (mivel ott ültem ablak mellett, tisztán leolvastam mit mondott a csávó: üss el b*zdmeg). A buszsofőr befékezett (ekkor azt hittem kiszáll és leüti, csak épp a buszsofőr kicsit olyan nyámnyila fejű volt), hogy ne üsse el, végül baleset nélkül záródott a dolog.
Értitek miről beszélek, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest