- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Aktív témák
-
ladybug
őstag
No, jól elmsn-eztem az időt. Pedig már mindenki alszik fél 9 óta. Én is elmehettem volna korábban, de nem. Leültem a gép elé, és persze ittragadtam. De legalább megismretem egy kedves leányzót, és beszélgettem egy régi barátnőmmel, akinek reméklem, hogy jó irányba halad most már az élete.
Az éjszaka jól aludtunk, kipihentük a tegnap éjjeli fáradalmakat. Az étvágyunk is jó, és nincs gond a pocakkal sem. Szóval remekül vagyunk. Illetve lennénk, ha Kedvesemet nem kapta volna el megint a nátha. Remélem gyorsan túl lesz rajta.
Borka a délutánt egy csoportársánál töltötte. Nagyon jól érezre magát. Egy bébiszitter vigyázott rájuk. Ez nekem olyan fura...Anyuka meghív minket, aztán nincs is otthon. És ez rendszeres. Mindegy, ők tudják.
8-kor elaludt mindkét lánykánk, nagyon fáradtak voltak.
Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest