- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Borka 1/4 7 után ébredt fel, de mivel este elég korán lefeküdtünk, nem voltam fáradt. Lassan a többiek is felébredtek. Reggeliztünk, aztán kis helyreigazítás után sikerült Borkának felöltözni, és indulhattunk az oviba.
Aztán bevásárlás, és haza. Ebédkészítés, rendrakás és miegymás. Rékus megebédeltettem, majd elaudt. Kedvesem is hazajött enni, aztám ment is vissza. Borkát apa hazahozta az oviból, aztán mivel csapott egy nagy hisztit, beküldtem a szobájába lenyugodni. Aztán elbeszélgettünk a kisasszonnyal, és mondtam neki, hogy regulázza meg magát, mert ez a viselkedés elfogadhatatlan, amit az utóbbi hetekben produkált.
Délutánra kenyérre lehetett kenni. Figyelmes, türelmes és aranyos volt. Ezt már szeretem. És nehezére sem esett.
Sok időt töltöttünk az udvaron, kellemes idő volt. 6 körül ért haza Kedvesem. Vacsiztunk, aztán fürdés a lányoknak, és alvás.
Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus Pad 3
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest