- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz Ace owner #30093 üzenetére
Engem most így nem is nagyon érdekel ez a téma, most felhúztak. (Persze interjún meg a csávó majd kinyalta a seggem )
Nézegetem, ha az angolom közel tökéletes lenne, lenne pár értelmesebb meló mint pl accounting trainiee, még szakmai tapasztalatot is szerzek alatta, és nem 580 meg 600 br / óra a bér, hanem 950 alsóhangon....[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Ehh, azt hittem hogy ez egy jó nap lesz végül.
Aztán megkaptam hogy mégse vettek fel
Pedig olyan jó napnak indult: fizut megkaptam, kislányzós kávé, haveros kávé, egész nap semmi dolgom, erre most megkapom az e-mailt -
GabN73
addikt
Off party van, ménem szótók?
-
GabN73
addikt
Done, héten vissza is jeleznek
-
GabN73
addikt
Jóreggelt!
5:30-as kelés, fogorvos letudva, felértem pöstre, jelenleg a suliban kávézgatok -
GabN73
addikt
válasz radi8tor #29370 üzenetére
Egyszer már beszéltem, soha többé
Saint_
Eléggé rámférne már, amint visszaérek Pöstre izzítani kéne a TindertAmúgy nem vészes, mindig találok magamnak valami f*szágot. Pl.: írok, tervezgetek, teszteket olvasgatok vagy csak olvasok. Bár jobb lenne ha tanulnék inkább, de valamiért arra nem áll rá az agyam :/
B-L-A-C-K
Nálam nem működik, pedig ma baconbe tekert csirkemellvalamiféleséget kajáltam, természetesen kemencében készült. Volt még sült tök, sült tökös csirkehús meg egyéb finomságok.
Max ha egész nap keményen melózok, és elfáradok, de volt olyan is, hogy 3 nap alatt 8 órát aludtam, pedig 10 óráztam mind3 nap[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Mit csinál a paraszt hajnali 3-kor ha hazajön vidékre? Persze hogy ARC reaktort tervez
-
GabN73
addikt
válasz Dr.Zoo #29331 üzenetére
Hát, érdemes chippelt változatot venni, ha nem akar online játszani (bár ez eléggé off a fórumban, PÜ-ben írok róla többet ha érdekel).
RGH-s slim gépeket érdemes beszerezni, azok az újabbak, ugyebár kisebb a meghibásodási arányuk.
Kinect-et csak akkor vegyen ha van elég hely, meg fogja is használni, amúgy csak porfogónak jó.
Használtan 45-50-60 között mozognak, ha érdekel 1, akkor küldöm PÜ-ben, el van nekem rakva, csak valószínűleg csúszni fog a fizum, meg jobban belegondolva most gyűjtögetni akarom a pénzt
50-ért adja a srác, RGH, 1 vezeték nélküli kontroller, tényleg keveset használt, vigyázott gépről van szóAce
A legtöbben már van hűtésmod, így nem melegszenek túl(Forza 4 isteni, anno amikor volt boxom rongyossá játszottam... Épített Golf, összkerékkel valami fullos motorral, meg jól beállítva jó kis funcar volt)
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Hát lehet ennél szebb reggelem? Elaludtam, nembaj majd megyek későbbi vonattal. Jajjj de jól tettem. Kiléptem az utcára és egy fekete BMW i8 gurult el előttem Basszus, gyönyörű élőben, nem tudja valaki hogy van e szalonban kiállítva valahol MO-n? Ezen német rendszám volt.
-
GabN73
addikt
válasz Mercutio_ #29170 üzenetére
Kell venni egy újságot, abban vannak.
Üzleteket, szereplő márkákat itt megtalálod
De amúgy C&A, H&M, Adidas, Butlers, Calzedonia stb... (inditexes márkák mint pl.:bershka, stradi, p&b, zara sajna nincsenek) -
GabN73
addikt
Lehetne nekem is fizetésnap, de az még 1 hét, tuti megint utolsó napra hagyják
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #29079 üzenetére
Én ma a Hot Dog Cold Beer-ben kajáltam, 1490 egy menü. Finomnak finom (wasabis-gyömbéres hot-dog, kis vöröskáposztával, pulykavirslivel) + kapsz mellé 3 deci üdítőt/csapolt borsodit, meg egy "pálca" sültkrumplit, attól függ, hogy milyen hot dogot veszel. Viszont nem valami nagyon nagy adag
-
GabN73
addikt
Na, csak visszahívtak a bankos meló miatt, fáradjak már be legyek szíves interjúra Motlevél írás + kis teszt, holnap / hétfőn már vissza is szólnak, hogy mehetek e a bankba interjúra.
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
Bankos meló egyelőre ugrott, most hívtak. Nembaj, addig is több időt tudok az oktatásra szánni
-
GabN73
addikt
Fuh, kicsit erősnek érzem a 3600 forintos szűkíttetést / nadrág + 1600 a felvarrás
Asszem még elmegyek pár helyre ... -
GabN73
addikt
Ehehehhe, Két kedvenc elől. Bár innen bármelyiket elfogadnám
Főleg az i8-at, az egyetlen BMW ami tetszik most (meg az i3), de b*szott drága.Mercutio_
Hasonló volt ma nekem is. 2-es metróról épp szállok le, persze hogy a kérődző úriember ezt nem várja meg, hanem ahogy nyílik az ajtó ő már egyből száll fel (többen szálltunk le). Le is vállalt a paraszt, csak egy kicsit visszapattant (amúgy olyan a nyócbúl szökött figura volt)[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Doktor Állatkert nagyon eltűnt. Biztos sörözik a Certina miatt...
-
GabN73
addikt
válasz aizen92 #28748 üzenetére
Még nagyban dúl az őszi készlet, október tizenvalahanyadikán Glamour napok, gondolom ott egy picit kisöprögetik a raktárakat.
Október vége/november közepe felé jön a téli váltás szerintem (de inkább november)MD-ben nem lesz olcsó ha találtok is, nem tudom hogy az mennyire vastag, de gyapjú-kasmír kombó.
-
GabN73
addikt
válasz Petyyyyy #28718 üzenetére
Az úgy korrekt Én meg mindig megkérdem tőlük ügyintézés után hogy egy kv, csoki, vagy valami kis apróságot hozhatok e, de mindig nem a válasz Mondjuk én az első héten már összespanoltam velük, tehát elég szerencsésnek mondhatom magam ilyen téren
Saint_
Nem Ferrarikat keresek, meg Porschekat, csak valami rendbeszedettebb kocsi legyen, ne úgy mint az exem esetében. Egyszer elkísértem órára, mert sokat panaszkodott hogy nem megy 1-2 dolog, aztán vezettem egy kicsit a kocsit. Hát a kuplung az kb mint forró kés a vajba (vagy csak sokat vezettem UAZ-t ), semmi holtpontot nem érezni, csúszott is rendesen. Kormány, futómű kalap kula volt...csajos téma
A mostaninál én is összeomlottam nagyon, de haverom majdnem felképelt hogy mi a f*szt csinálok. Tegnap ittunk, aztán röhögött, hogy b*zdki szar volt látni hogy mindig otthon ülök, zenét hallgatok, ki se mozdulok. Ha ő nincs akkor én is pszichológust kerestem volna tuti -
GabN73
addikt
Valaki tud ajánlani itt Pösten egy jó autósiskolát ? Normálisabb gépjármű felhozatal előny, meg hát az ár sem mindegy.
-
GabN73
addikt
Bekapcsolt, lehet hogy nagyon lemerítette a Tinder
-
GabN73
addikt
Wáááááááá remélem hogy nem halt meg a telefonom ...
Gondolt egyet, se kép se hang, töltőn van, majd próbálkozok vele. Aksi ki be vétele nem vezetett sehová
-
GabN73
addikt
Na én bontok egy sört, megnézek egy filmet, aztán leülök spanyolt tanulni
-
GabN73
addikt
Reggelt! KV, délután irány Debrecen
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #28224 üzenetére
Ha minden jól megy akkor XIII. kerületbe megyek bankhoz melózni Majd reggelente orrba szájba nyomhatjuk a kv-t
Mercutio_
Én 4 napig blicceltem a metrón, nem vettem észre hogy lejárt a bérletem, aztán egyik nap ránéztem. Volt olyan nap, amikor 4x használtam a metrót, és egyszer se szóltak hogy lejárt. -
GabN73
addikt
Na az egyik bankba nem kaptam meg a melót
Viszont sikerült szereznem egy 3 hetes ingyenes pénzügyi tanfolyamot ...
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
Csak én mentem át táttudnámalduniazegészhetet üzemmódba?
-
GabN73
addikt
válasz Mercutio_ #27996 üzenetére
Nem minden esetben Max ha komoly csapatban tolja/komoly kocsi van alatta. Kezdőknek jó a használt is egy pár körre, a végén úgy is durran Kezdők max versenyre tesznek fel valami komolyabbat, ahol számít a pont. Csak első kerekekre raknak fel komolyabbat (mármint a kezdők)
-
GabN73
addikt
GDP letermelve, lant leadva, várom hogy visszajelezzenek a banktól, hogy mehetek é oda dolgozni
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #27534 üzenetére
P*csába, pedig kéne 1-2 info ...
-
GabN73
addikt
Valakinek van Olaszországban élő ismerőse?
-
GabN73
addikt
Hmm, indul a vadászat egy HTC One-ra. Vagy M7 vagy M8, majd a fizu eldönti
Személyes véleményem szerint sokkal minőségibb mint az iPhone (az M8 teljes mértékben), egyetlen egy hátránya van, hogy a kijelző batár nagy.
-
GabN73
addikt
Na kit fogtak be túlórára, amikor elkérezkedtem direkt 7 előtt? Most értem haza...
-
GabN73
addikt
Hmm, elég jó garázs, Camaro, hátterben Porsche, szemben letakarva egy másik Porsche meg egy fehér F430..
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz Mercutio_ #26881 üzenetére
Nem, nem, az L.A. Bodegita lesz egyik nap. 13-án este koncert, 14-én este vacsi, meg most foglaltam a VakVarjúba is 15-ére
Sőt, ha már így belejöttem, akkor 16-ra is foglalok, 17-én haver szülinapja, mondta hogy egy kisebb csapattal menni kéne.
Lesz mire költenem a fizetésem
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz Mercutio_ #26737 üzenetére
Köszi, asztal foglalva is, L.A. Bodegitában még volt is hely Előtte egy kis Pasion de Buena Vista, aztán egy "kubai" étterem És ha minden jól alakul addigra már lesz kivel mennem
Topictali
Kedves mánáger hölgy felfogta múlthéten hogy nekem nem lesz jó ha este 11-ig dolgozok pénteken (mondtam neki hogy ne írjon be semmiféleképp, mert nem érek rá), erre ma reggel kapok egy sms-t hogy beírtalak mer há kellesz'. Köszi.... Még egy ok a felmondásra -
GabN73
addikt
GDP letermelve, lehet leugrok egy sörre, és megbeszélem hogy kapjak pultos melót az alattunk lévő kocsmában (múltkor már ingyen piákat kaptunk a tulajtól )
Más
Mi számít "fentnek" a Papp László Sportarénában, ha így néz ki a jegyfoglalásdi? Persze szektorokon belül is vannak ülőhelyek, de nekem a fent kéne
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #26442 üzenetére
Arra ott vannak a nők
-
GabN73
addikt
Na jó, pia nélkül is arra a következtetésre jutottam, hogy nekem kell egy kutya.
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
Valaki járt a Sárkányban mostanság?
Esetleg valaki nem tudja, hogy lehet e még ott 5 kg-s Nutellát kapni?---
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Valakinek van ismerőse ilyen nagyobb "multi-féle" csoportnál? pl. Inditex, Amrest? Érdekelne egy jó interjú
-
GabN73
addikt
Bevásárlás pipa, sikerült venni mindent.
Szombatig szabadságon vagyok
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #26020 üzenetére
A váci utcai H&M-ben ilyen van? Mert akkor én is ilyet veszek. Legalább is csak ott találtam táskát, Arénában nem, Árkádba meg nem mentem ki.
Én napi használatra venném, elfér benne a kis irattáskám, kajám, 1-2 kisebb dolog ha kell...
Amikor én voltam, akkor csak 2 db volt, meg mögöttük másfajtából is 2 db. Remélem még van 1
[ Szerkesztve ]
-
-
GabN73
addikt
válasz Mercutio_ #25947 üzenetére
Ezt veszem meg (csak nem ilyen csillogós feketében)
Ezt néztem még, csak ilyen sötétbarna szerűséggel meg "koptatott arany (nemjuteszmbemosthirtelenaneve)" cipzárokkal.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz MrSealRD #25924 üzenetére
Hölgyemény volt, de már nem dolgozik az árkád Bioban. Én oda jártam, most a Blaha mellettibe fogok benézni (holnap/holnapután), csak még nem tudom hogy kabátvásárlás előtt vagy után
Ja igen. Találtam kabátot, H&M, Bershka, Pull&Bearben nem volt semmi értelmes, viszont a Zarában találtam 2 nagyon jót. Az egyik bőr, de 56k, ennyit meg még nem adok ki egy bőrkabátért, a másik 23k, motoros fazon és nagyon badass
Mai GDP nagyon jó volt, még jattot is kaptam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest