- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
én megvárom azt a változatot, amivel a GT3 rendesen fog menni. szerintem hamarabb lesz PC-s változat, pedig az utóbbit nem is tervezik

-
anulu
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
PS2 már azért is necces lenne, ugyanis a \memcard könyvtárban 2db 128k-s file van, ez pedig a PS1 memóriakártya mérete. amúgy én ePSXe 1.6.0-t használok. mondjuk én ''csak'' Gran turismo 1-2-t, illetve Final Fantasy VI-VII-t játszom
meg néha Crash Bash-t 
-
anulu
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
na ezt megnézném! mennyei lenne, ha lehetne PS2 gammát vhogy futtatni PC-n, de szvsz nincs ilyen emulátor
. nem akarok PS2-t venni a Gran Turismo 4-hez, de nagyon úgy tűnik, hogy ha játszani akarok vele, akkor kelleni fog 
-
Dilikutya
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
PS2-őt? LOL ROTFL stb (fetrengős szmájli). Szal már te is nyomod PC-n az új GTA-t

Chester: NINCS Tekken4 PC-re. Bővebben: link. Nem nehéz utánajárni, Google is my friend. And my friend is your friend![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg néha Crash Bash-t

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)