Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Sziasztok! Még amikor kint voltam Washington környékén egy nyarat, akkor kedveltem meg a játékot. Nagyon jó volt kint a hangulat, torony sör, sok pacsi, nagy ujjongások!
Akkor kezdett furcsa lenni a játék, amikor 80-125-151-et löktem az első három játékra... Utána nagy nehezen hazaköltöztem Kecskemétre és néha el-eljárunk játszani. Sima, technikátlan játékkal (bár a négy lépésre, a mozgásra kb. magamtól rájöttem) olyan 120-160 között gurítok, de volt már 176 is. Ez eddig a bevezető, most jön a bajom.Megnéztem, hogy hogyan kellene gurítani rendesen.... ma le is mentem próbálgatni mi-hogyan van. A lendületvétel, az ellentétes kéz mozgása, a rogyasztás, az egyensúly, a kéz vonala mind rendben van, azt is értem hova kellene a golyónak felfeküdni a kezeden (hüvelykujj töve), de hiába tartom kicsit szögben és egy nagyon picit befordítva a csuklóm, és hiába mutat egy órát az ujjaim vonala egész egyszerűen nem ér semmit, mivel nem tudom megtartani a csuklómmal a golyót :S Esküszöm nem akarom vállból meghúzni, nem akarom könyökből tekerni, én csak szeretném jól csinálni de nem bírok "alatta maradni" a golyónak. Ebben szeretnék tanácsot kérni tőletek, hátha valaki tudna ebben segíteni nekem....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Syl: UPS - te áldott!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Ubuntu Linux
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban
- HDZero goggle + dronok
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor kezdett furcsa lenni a játék, amikor 80-125-151-et löktem az első három játékra... Utána nagy nehezen hazaköltöztem Kecskemétre és néha el-eljárunk játszani. Sima, technikátlan játékkal (bár a négy lépésre, a mozgásra kb. magamtól rájöttem) olyan 120-160 között gurítok, de volt már 176 is. Ez eddig a bevezető, most jön a bajom.