Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sylar88
csendes tag
Sziasztok, gyakorlottabb (profi) vkitől kérnék segítséget, miszerint nem tudom van-e értelme, komolyabban foglalkoznom a bowlinggal. Eddig életemben ma voltam 10.ik alkalommal játszani, ezek 1 max 2 órák általában egy barátommal mentünk ketten, de pár alkalommal társaságba. Első alkalommam a 80ért küzdöttem, nem sikerült, majd másnap második alakalomra sikerült átlépni a 100at. 3-4.ik alaklommal meglett 130-140, 5-6-7.ik alkalmaknál pedig volt 150,155,165öm. A 8.ik alkalomra gurítottam eddigi rekordom 184 lett, (8 spare 2 strike), viszont 2 alkalom óta 3as meneteket nézek egy átlagnak, 120 csak az átlagom egyenlőre, szóval nem tudom ez most átlagos és minden kezdő kb. így nyomja, vagy érdemes sűrübben lejárnom? Köszönöm előre is a válaszokat!! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest