Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sylar88
csendes tag
Sziasztok, gyakorlottabb (profi) vkitől kérnék segítséget, miszerint nem tudom van-e értelme, komolyabban foglalkoznom a bowlinggal. Eddig életemben ma voltam 10.ik alkalommal játszani, ezek 1 max 2 órák általában egy barátommal mentünk ketten, de pár alkalommal társaságba. Első alkalommam a 80ért küzdöttem, nem sikerült, majd másnap második alakalomra sikerült átlépni a 100at. 3-4.ik alaklommal meglett 130-140, 5-6-7.ik alkalmaknál pedig volt 150,155,165öm. A 8.ik alkalomra gurítottam eddigi rekordom 184 lett, (8 spare 2 strike), viszont 2 alkalom óta 3as meneteket nézek egy átlagnak, 120 csak az átlagom egyenlőre, szóval nem tudom ez most átlagos és minden kezdő kb. így nyomja, vagy érdemes sűrübben lejárnom? Köszönöm előre is a válaszokat!! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Crimson Desert
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- További aktív témák...
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06-ig Garanciális
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest