- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
fel kéne támasztani ezt a topicot úgy érzem, voltak itt olyan hozzászólások, ''a BOSE nem ér anyit, mint amennyibe kerül''. Hát erre csak azt tudom mondani, hogy jelenleg kevés (igen kevés) olyan hangfal márka van, ami egyáltalán labdába rúg, csak sokan egyszerűen nem fogják fel mi is az a BOSE. A BOSE a! hangszóró
Még a kisebb modellekben is olajhűtéses, Direct reflecting hangszórók vannak, amik tökéletesen adják vissza a mélyhangokat pl. .
Ebbe a kategóriába kevés márkát tudok felsorolni, de mondjuk:
Bowers & Wilkins, Bang & Olufsen (bár az inkább a designt képviseli, mert mástól veszik a techológiákat, de kétségkívűl baromi jók), egyebet hirtelen nem tudok mondani, van persze még 1-2 HIGH-END hangfal márka. Nekem ''kisebb'' kategóriás BOSE hangfalaim vannak, v201-esek. Ezek tényleg relatív olcsók, én 400 Euro-ért vettem Bécsben őket régen, de már nálunk is meg lehet kapni 100 környékén a párt...(persze + egy finom high-end erősítő megteszi hozzá).
Nem nagyobbak a JAMO Studio 80asaknál, de hogy mekkoár sózlnak, az döbbenetes. Egyelőre ennyit, remélem akinek BOSE-a van az megosztja velünk a tapasztalatait. Mindenesetre a hsz-t abszolut mértékben a teljeség igény nélkül írtam, tehát bocsánat, ha esetleg kihagytam valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest