- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Sajna, a linket nem tudom behozni (le vagyok korlátozva). De, én anno voltam a lentebb említett szakboltban, elég sokat, és halgattam több Bose rendszert is. A kisebb méretü dobozkák egyértelmüen jól szolnak, de csak magas, és középben, mély nuku, ezért kell hozzá a mélyláda, és sajna, az egy bizonyos hangerő után lép csak be, viszont attól még nagyon jót szól. Ilyesmit építenek be, ha jól tudom, az Alfa Rómeó-kba is.
Volt egy másik hangszóró, ami mértben nagyobb volt, bár még így is kb. egy 15''-s monitor fele lehetett, kb. abból viszont már jött mélyhang is ki, és nagyon jól szolt az is, és tisztán. Ha lottyon nyernék, én tutira vennék Bose rendszert, mert kisebb helyet foglal, mit más rendszerek, és szól legalább ugyanúgy (szvsz).
Tehát, minden csak pénz kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest