Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
válasz
alex devil #35 üzenetére
500 -1000 ártól függően
-
pimmi
senior tag
persze a szivesség más, ilyen van nálunk is, átveszi ajánlottamat, nem kell lemenni, nyilván adok neki, de mikor kér, ez azért pofátlan dolog, és ez nem is a postásunk volt, valami beugró segítség, na mindegy,
az meg hogy 25 forintot adott, ilyen nekem is volt melóhelyen, megcsináltunk egy faszinak kb.500 ezres vasalógépet sos kellett neki, garis volt de mondta ha előre veszzük jól járunk, na kollégámmal nekiestünk, mindenünk vizesvolt, kész let, hívtuk, erre kiosztott per kopp 200 forintot, hogy igyunk PÁR sört (2009 -ben volt), vissza adtuk és elköszöntünk, most mit mondjunk erre....
egyébként azt a 0 kettővel ezelőtt az után írtam miután beszolta a nem segítem a szegény póstást dumát
a másik, a mi nyugdijhordónk, azt mondta nekem nemrég, hogy 1 kezén megszámolja ki ad 5 ezer jattot, én meg mondtam neki, Peti 5 ezret?én mikor melózok még az 50 et se kapom meg....
-
pimmi
senior tag
ezzel nincs is baj, én is adok, álltalában futárnak 200 at, postás nekem pénzt nem hoz, persze ha olyan van adok, fater 5ezret a nyugdíjból,
de amikor egyik nap a postás azt mondta még a jatt elött hogy nem támogatom a szegény postásokat?, hát ez durva, persze ez után semmit sem kapott, de elég fura dolog ez...
-
pimmi
senior tag
válasz
headhunter #28 üzenetére
0
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest