- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
itt a teljes lista a berakott fegyverek közül az alsó is narancs. a bal oldali listából pedig egy darab nem pt1-ből van.
egyébként a kijelölt smg-ről beszéltem (mégis jól emlékeztem, hogy 18-as szint körüli és nem 28). kb mindent megeszik reggelire ami húsból van. most ezt képzeljük el bl2-ben. -
BandiHUN
veterán
P1-ben ott se osztogatta,jaja,bár nem is kellett.Ott azért jól belőtték a skálát,magas szinten,főleg PT2.5-ben azért volt bőven narancs cucc.Aztán jöttek ugye a Knox-al a kékeszöldek is...bár nem voltak übercuccok,de volt pár különleges fegyver a DLC-k kapcsán is,eridianokból is,stb.
Ennyiből a Pre elég mostohagyerek,annyira lapos lett,hogy még az igazán egyedi fegyók is elmaradtak,1-2 jobb lézer,DE a slagolósok off,és átnevezett BL2 fegyók...Amit a lézer mellé hiányolok,hogy lehetett volna valami olyan fegyó is,ami árammal ráz,mint ahogy pl.a gránátokból kicsapó szikra,kicsi saját sebzés,de massziv elementál+bénitás...tűzre is összedobhattak volna valami "lángszórósabbat így,a fagyasztást meg én inkább meghagytam volna csak gránátmodnak,esetleg Oz kitnek földbe csapódásra,mert így túl OP.Fagyizós SMG-vel körbelő az ember,aztán szabad préda,némi robbanós golyó rá és tiszta a terep.
Mondjuk még mostanság is irtóra élvezem a kicsit lopakodós-berontós játékot,Homing Quasar,vagy Storm Front,Excalibastard beizzít,valaki kinézve,gránát ki,nézni,ahogy a mit sem sejtőket elkapja,pajzs off....
Csúnyán be lehet rontani mindenhová...Még agyal is az ember,mert ugye a Quasar összeránt mindenkit,és 1 pontból áram,a Storm Front pedig nagy területre dobja szét az "elektródáit",és jajj annak,aki beletéved...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged