Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz TheProb #958 üzenetére

itt a teljes lista a berakott fegyverek közül az alsó is narancs. a bal oldali listából pedig egy darab nem pt1-ből van.
    egyébként a kijelölt smg-ről beszéltem (mégis jól emlékeztem, hogy 18-as szint körüli és nem 28). kb mindent megeszik reggelire ami húsból van. most ezt képzeljük el bl2-ben. :D

• BandiHUN

veterán

válasz TheProb #958 üzenetére

P1-ben ott se osztogatta,jaja,bár nem is kellett.Ott azért jól belőtték a skálát,magas szinten,főleg PT2.5-ben azért volt bőven narancs cucc.Aztán jöttek ugye a Knox-al a kékeszöldek is...bár nem voltak übercuccok,de volt pár különleges fegyver a DLC-k kapcsán is,eridianokból is,stb.

Ennyiből a Pre elég mostohagyerek,annyira lapos lett,hogy még az igazán egyedi fegyók is elmaradtak,1-2 jobb lézer,DE a slagolósok off,és átnevezett BL2 fegyók...Amit a lézer mellé hiányolok,hogy lehetett volna valami olyan fegyó is,ami árammal ráz,mint ahogy pl.a gránátokból kicsapó szikra,kicsi saját sebzés,de massziv elementál+bénitás...tűzre is összedobhattak volna valami "lángszórósabbat így,a fagyasztást meg én inkább meghagytam volna csak gránátmodnak,esetleg Oz kitnek földbe csapódásra,mert így túl OP.Fagyizós SMG-vel körbelő az ember,aztán szabad préda,némi robbanós golyó rá és tiszta a terep.

Mondjuk még mostanság is irtóra élvezem a kicsit lopakodós-berontós játékot,Homing Quasar,vagy Storm Front,Excalibastard beizzít,valaki kinézve,gránát ki,nézni,ahogy a mit sem sejtőket elkapja,pajzs off.... :DDD Csúnyán be lehet rontani mindenhová...Még agyal is az ember,mert ugye a Quasar összeránt mindenkit,és 1 pontból áram,a Storm Front pedig nagy területre dobja szét az "elektródáit",és jajj annak,aki beletéved... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés