Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
SPOILER...
biztos, ami biztos...Az első végig játszást Nisha (Miska
)-val toltam, és tetszett... brutál irtásra képes ha be van kapcsolva a "One for Each of Ya" skill. Kicsit féltem az automata célzástól, de amikor be működik a skill-je, olyan gyorsan történik minden, hogy én nem is tudnék célozgatni... Próbálkoztam a lézerekkel, de úgy általában sem vágtam tőlük hátast, de ennél a karakternél szinte teljesen hanyagoltam őket. A BL-2-ben volt nála jobb fegyver is, de itt Miskánál a Jakobs Maggie nagyon bevált. Ha már pisztolyok.A Harold kicsit hiányzik, a Fragnum-ot tized annyit sem használom...
Amúgy is imádom a snipereket, de a Pre-Sequel-ben a Vladof Machine a favorit. "Csak" lőszer kell hozzá....
Minden karakteremnél alap cucc. Ahogy a "4 seasons" gránát mód is. Az első végigjátszásnál minden küldit megcsináltam és ezt tervezem a másodiknál is, de utána lesz amit örömmel hagyok ki...
A második végigjátszást Wilhelm-mel játszom, és itt már szerephez jutottak a lézerek is.
A thorny ol'rosie-zal folyamatosan lőve főleg közeli ellenségek ellen brutál, de távolra is használom, ilyenkor persze sok és rövid lövésekkel. Moxxi Vibra-Puls-át még nem próbáltam, de jókat írtok róla,úgyhogy fogom tesztelni.
A Excalibastard-ot sniper helyett próbáltam, de kicsit lassú. A Mining Laser-t használtam eddig a legtöbbet, közelre sati helyett, és középtávolra. Messzire nagyon szétszóródnak a lövedékei, de amúgy használható. Wilhelm, mint karakter nem rossz, el lehet vele rohangálni, de nem lett a kedvencem. "Miska" jobban bejött.
Remélem még később jelenik meg Jack, mint játszható karakter, mert Claptrap-ot és Athena-t is szeretném kipróbálni. Editort persze hogy használok, nem vagyok az a farmolgatós típus, és általában a fegyverek második accesory-jánál (amit a BL 2-ben csak a black fegyvereknél lehetett kihasználni egy ideig...) a "piercing rounds"-ot teszem be.
Az első végigjátszást egyedül toltam, osztott képernyőn (X-Boxon játszom....) minden apróságot megnéztem, nem akartam "játszótársakat" akik csak rohannak és megcsinálnak mindent előttem...
A másodiknál sokat nyomulunk együtt egy holland "barátommal", és külön tetszik, hogy bele lehet nézni a másik backpack-jába... Módolt fegyvert még nem láttam nála, de módolt class modot már igen. A BL 1-ből ismerem, és már ott is "Isten" volt, azaz mindent mókolt, amit csak lehetett. Rengeteg fegyvert kaptam tőle.
A Pre-Sequel-ben szerintem a végétől eltekintve viszonylag könnyen legyőzhető ellenfelek vannak, egyedül játszva sem kaptam még idegbajt a boss-októl. A vége viszont durva....
A Pre-Sequel-ben nekem a legendary cuccok kevés fajtája jelentette eddig a legnagyobb csalódást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)-val toltam, és tetszett... brutál irtásra képes ha be van kapcsolva a "One for Each of Ya" skill. Kicsit féltem az automata célzástól, de amikor be működik a skill-je, olyan gyorsan történik minden, hogy én nem is tudnék célozgatni... Próbálkoztam a lézerekkel, de úgy általában sem vágtam tőlük hátast, de ennél a karakternél szinte teljesen hanyagoltam őket. A BL-2-ben volt nála jobb fegyver is, de itt Miskánál a Jakobs Maggie nagyon bevált. Ha már pisztolyok.A Harold kicsit hiányzik, a Fragnum-ot tized annyit sem használom...