Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MARV6969

tag

SPOILER...
    biztos, ami biztos...

Az első végig játszást Nisha (Miska :) )-val toltam, és tetszett... brutál irtásra képes ha be van kapcsolva a "One for Each of Ya" skill. Kicsit féltem az automata célzástól, de amikor be működik a skill-je, olyan gyorsan történik minden, hogy én nem is tudnék célozgatni... Próbálkoztam a lézerekkel, de úgy általában sem vágtam tőlük hátast, de ennél a karakternél szinte teljesen hanyagoltam őket. A BL-2-ben volt nála jobb fegyver is, de itt Miskánál a Jakobs Maggie nagyon bevált. Ha már pisztolyok.A Harold kicsit hiányzik, a Fragnum-ot tized annyit sem használom...
    Amúgy is imádom a snipereket, de a Pre-Sequel-ben a Vladof Machine a favorit. "Csak" lőszer kell hozzá....
    Minden karakteremnél alap cucc. Ahogy a "4 seasons" gránát mód is. Az első végigjátszásnál minden küldit megcsináltam és ezt tervezem a másodiknál is, de utána lesz amit örömmel hagyok ki...
    A második végigjátszást Wilhelm-mel játszom, és itt már szerephez jutottak a lézerek is.
    A thorny ol'rosie-zal folyamatosan lőve főleg közeli ellenségek ellen brutál, de távolra is használom, ilyenkor persze sok és rövid lövésekkel. Moxxi Vibra-Puls-át még nem próbáltam, de jókat írtok róla,úgyhogy fogom tesztelni.
    A Excalibastard-ot sniper helyett próbáltam, de kicsit lassú. A Mining Laser-t használtam eddig a legtöbbet, közelre sati helyett, és középtávolra. Messzire nagyon szétszóródnak a lövedékei, de amúgy használható. Wilhelm, mint karakter nem rossz, el lehet vele rohangálni, de nem lett a kedvencem. "Miska" jobban bejött.
    Remélem még később jelenik meg Jack, mint játszható karakter, mert Claptrap-ot és Athena-t is szeretném kipróbálni. Editort persze hogy használok, nem vagyok az a farmolgatós típus, és általában a fegyverek második accesory-jánál (amit a BL 2-ben csak a black fegyvereknél lehetett kihasználni egy ideig...) a "piercing rounds"-ot teszem be.
    Az első végigjátszást egyedül toltam, osztott képernyőn (X-Boxon játszom....) minden apróságot megnéztem, nem akartam "játszótársakat" akik csak rohannak és megcsinálnak mindent előttem...
    A másodiknál sokat nyomulunk együtt egy holland "barátommal", és külön tetszik, hogy bele lehet nézni a másik backpack-jába... Módolt fegyvert még nem láttam nála, de módolt class modot már igen. A BL 1-ből ismerem, és már ott is "Isten" volt, azaz mindent mókolt, amit csak lehetett. Rengeteg fegyvert kaptam tőle.
    A Pre-Sequel-ben szerintem a végétől eltekintve viszonylag könnyen legyőzhető ellenfelek vannak, egyedül játszva sem kaptam még idegbajt a boss-októl. A vége viszont durva....
    A Pre-Sequel-ben nekem a legendary cuccok kevés fajtája jelentette eddig a legnagyobb csalódást.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés