Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A májerségről annyit, hogy pl Digistruct Peak 8. szintjén félúton van az kisebb arénás szekció, ahol a 4db Assassin jön egyszerre.., 3napig próbáltam megcsinálni, esélytelen volt. Aztán Tinás dlc-ben az egyik Tubby skeleton dobott egy op7es legendary cat classmodot 130%-os smg bonusszal.., azzal és a jóöreg 72es electrocitys sandhawkal végül csak sikerült átverekednem magam rajtuk, nem tudom hányszor állhattam neki összesen, harmincszor biztos

Néztem közben youtubeos videókat, mások simán hentelték a 4 assassint, szóval elég béna voltam.
Mondjuk az egyik videoban láttam op8as sandhawkot, valami gatyarobbantó statokkal, csak sajnos én még előtte kipörgettem azt a dlct amiben quest reward így op-osom már nem lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűnyíró topik
- Villanyszerelés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest