Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hehe, na igen.., pár hete vettem csak meg Steamen mert volt egy GOTY leárazásos hétvége, némi egyéb extrával 15euróért. Nagyon bírtam az első részt is, embertelen időt beletemettünk a haverokkal, ultimate fun csak ez a trend hogy kiadunk egy félkész játékot teljes áron majd a maradékot DLC-k formájában öt felé vágva megint csak pénzért módszertől én a falnak futok.
BomiBoogie:
Volt időm játszani szóval egy 150órát már beletemettem egy 72+OP8as Sirénbe, loot anya mondjuk nem szeret szóval elég hiányos a gear, főleg azért mert spanok afksodása miatt solóban toltam, ott meg ugye olyan a loot amilyen..

Van topichoz tartozó steames csoport?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest