- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én azt csodálom,hogy még nem "törték fel" a Gearbox rendszert,mert elvileg,és volt is már rá példa,"központilag" lehet a loot esélyen állítani...Én azért,főleg ennyi idő után már a játékkal,"feltolnám a csúszkát" a dolgon,főleghogy save editorrel meg azt csinál az ember,amit akar...én is csak 2 karival toltam végig mindent,a másik 4"készített"...az viszont sokat dobna,ha a droprate lenne jobb.Most nem tudom,kinek fájna,ha minden 2-3-400adik lényből esne valami legendary?Márpedig nekem összesen 2 full végigjátszás(TVHM-UVHM...)+dlc-k mellett összesen ha 2x esett narancs cucc sima ellenből,ebből konkrétan 1 van meg,a Warriornál a repkedő rakkokból esett egy"nevenincsebb" narancs shoti...
Annó a BL1-ben naponta esett 2-3-4 is,és nem volt ritka,hogy egy nagyobb táborban esett egyszerre 2 is...no,csak ezt a szintet kéne megütni,hogy óránként essen"valami jobb".
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivaldi (böngésző)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen program, ami...?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest