Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Általában nem szokásom írni, jobbára csak olvasom a fórumot, mert abból is sokat tanulok, de lenne pár kérdésem, amire nem találok választ sehol. A BL2-vel 2-en szoktunk elég sokat játszani, coop-ban steamen keresztül. Néha belefutunk egy-egy olyan pályába, ami már-már unalomba sodorja a játékot, mint pl tegnap oportunity-ben volt néhány küldetésünk. A probléma az, hogy mi most 28 lvl-en vagyuk de az ellenfeleket 20-as szintre lőtte be a játék. Na ez azt eredményezte, hogy gyakorlatilag ha lövés nélkül beálltam 5 ellenfél közé 1 perc alatt tudták a pajzsomat leszedni, pedig folyamatos tűz alatt voltam, de amikor lefogyott a pajzsom, robbant egyet , és mindenki meghalt, valamit shotgunnal 1 lövés-1 ellenfél. A badasseket 2 lövéssel öltem meg. Így unalmas, és nem tudom mitől függ, az hogy mi alapján lövi be az ellenfelek erősségét. Ebben tud valaki segíteni? Egyébként én assassinnal vagyok, a társam gunzerkerrel van. A játék, ha erősek az ellenfelek nagyon bejön. Egyszer már végigtoltuk 50 lvl-ig siren/commando párossal. Várjuk, hogy akciósak legyenek a további kieg-ek, akkor megvesszük azt is. :-)
Ha tud valaki tanácsot adni, akkor szívesen fogadom, előre is köszönöm!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs