Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wesker24
senior tag
válasz
BigBlue69
üzenetére
De Steamwork-ös azzal nincs gond a helyzet az hogy már 3 hónapja stabilan ment a Windows 7 Golden key- beir Fej skinek beír jó is volt használtam is őket, meg minden csak ugye hirtelen egyik pillanatról a másikra a HDD-m gondolt egyet és onnantól kezdve többet nem indult el,aztán kiderült hogy a Particiós rendszerrel volt a gond mert 250 GB Unpartitioned Space-nek látta a Win7 telepítő és ami volt rajta kb 5 perccel ezelőtt, annak annyi volt nincs, nem volt más választásom újra vettem a Windows 7-et csak ugye nem csináltam biztonsági másolatot a Border 2 mentésről igy csak egy korábbi másoltam vissza , igen ám csak hogy mivel korábbit másoltam vissza ezért már buktam a kulcsokat és a fej skineket mert még 1 x már nem fogadta el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- League of Legends
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest