- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
Pontosan. dadawa peldajat kovetve irtam levelet nekik. Egy kicsit hazudtam, hogy neztem az akciot es mire elmentem a kartyamert, amit kocsiban felejtettem, arra lejart. Pedig csak orakkal a lejarta utan lattam eloszor
Na es eljatszodtam a felhaborodott vasarlot, aki feleslegesen rohangal fel-ala holmi bolt futyureszesere utan, ez turhetetlen, hogy aprilis bolondjat jaratjak velem. Igy kaptam egy szemelyre szolo kupont az akcioval 
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na es eljatszodtam a felhaborodott vasarlot, aki feleslegesen rohangal fel-ala holmi bolt futyureszesere utan, ez turhetetlen, hogy aprilis bolondjat jaratjak velem. Igy kaptam egy szemelyre szolo kupont az akcioval