Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fi:zi'k
üzenetére
ezek nagyon szubjektív dolgok. az inventory-tól én is dobtam egy hátast elsőre, de most, hogy megszoktam ezt is, semmivel nem jobb az első részé.
úgy általában a játék szerintem olyan, amilyennek egy jó második résznek kell lenni. megtartotta az első rész legfontosabb értékeit (ill. a nagy részüket), és mindenből igyekeztek többet, jobbat, polírozottabbat kihozni. óhatatlan, hogy ez nem mindenhol sikerült (a loot színvonala pl. nekem is fáj egy kicsit), de jobbára szerintem sikerrel jártak. én nagyon szeretném azt látni, hogy több cég tesz bele ennyi energiát és lelkesedést egy játékba, mint a BL2-be a gearbox.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest