- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ha meggyőződésed, hogy nálad van a baj és nem a játék kehéje, akkor priorizáld a kapcsolatot és javítsd a ping-et a sávszélesség rovására ezzel és nézz rá a router-eredre is, néha nem árt újraindítani ezeket a kis házi wifi-s vackokat főleg ha torrentezel is, mert a sok egyidejű hálózati kapcsolattól néha megmarhulnak. Mehetnek a gépeden rosszindulatú cuccok rejtve is amit nem biztos hogy látsz, nemtom mennyire értesz úgy amúgy a szakmához ezzel például sokmindent észrevehetsz, ha vírusmentes a gép sok egyebet nem tehetsz, ha van a játékhoz valami pöcs felteszed és annyi. Ha más játékban nincs gondod a multival, akkor szerintem kár megfeszülni a hálózatban keresve a hibát, mert ha te vagy a host és úgy jó, akkor inkább valószínű hogy a kiszolgáló oldallal lesz a gond vagy magával a játékkal. A sávszél az csak egy dolog, nálam is laggol a COD2 ha nem veszem vissza a grafikát, a 4., 5., 6. rész meg nem, dughatom a sávszélt úgy amúgy.
-
priti
addikt
Ezzel spec nem multizom, de ez egy olyan törtnet ám, hogy ha full felbontással játszom mondjuk COD2-őt a gépem lazán bírja (2db 5770 CFX-ben), de a szerver valamiért nem (több szervert is próbáltam), megy normális sebességgel, az FPS megvan, de laggol, mint ha magas lenne a ping, ha viszont visszaveszem a felbontást akkor meg tökéletes. Eleinte én is agyon kerestem, hogy mi a fenétől van, de aztán kizártam a gépem, mert az nem létezik, hogy a COD4 ugyanúgy fullon van és ott nincs lagg.
Jó kis cucc ez, egyre jobban tetszik, kár hogy tele van buggal, elég sokszor beakadok és dühítő hogy újra kell kezdeni, amikor nemtok kimászni, de akkora a map, meg amúgy olyan jó kis játék, hogy el lehet nézni, hogy kicsit bugos.
-
priti
addikt
válasz
HS 2142
üzenetére
Akkor alig vagyok túl a felén. Vanak hozzá dolgok, de azokat még nem telepítettem, csak az alap játékot. Nem ismertem egyáltalán, most tűnt fel az egyik game oldalon, hogy bekerült a legnépszerűbb 10 közé, ezért kukkantottam bele. Nem bántam meg, kár lett volna kihagyni.
(#2278) ollie
Megszoktam, hogy max 2-3 óra egy játék szingliben, ezért volt fura, hogy még mindig nincs vége, még mindig nincs, na majd most ... majd a főmufti után éééés nem, még mindig nem... Elismerésre méltó kis darab ez, ha másért nem a nettó játékidő miatt mindenképpen, bár nem túl változatos, de hát ez egy ilyen. Ma már annyi a selejt, hogy nem könnyű rátalálni a jobban sikerült játékokra. Tiszta filmipar lett a játékiparból is.
-
priti
addikt
Ez a játék ilyen kegyetlen hosszú? Most kezdtem el, gondoltam felnézek, hogy mennyi van még hátra, mert már nyomtam vele pár órát, de ezek szerint ez... pfff vagyok vagy lvl17, megláttam a képeket, hogy lvl60 fölötti fegyók, még jó hogy feljöttem és nem vártam tovább a végét, itt ülnék reggelig a játék előtt. Amúgy nem rossz, picit Fallout-os szerintem a hunter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez a játék ilyen kegyetlen hosszú? Most kezdtem el, gondoltam felnézek, hogy mennyi van még hátra, mert már nyomtam vele pár órát, de ezek szerint ez... pfff vagyok vagy lvl17, megláttam a képeket, hogy lvl60 fölötti fegyók, még jó hogy feljöttem és nem vártam tovább a végét, itt ülnék reggelig a játék előtt. Amúgy nem rossz, picit Fallout-os szerintem a hunter.