- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Már van 6os cuccom a soldierhez is. Corrosive és shock elements.
Ma kihivott duelre egy igazi csiter
El se hiszem ha nem velem történik.
Ugyanugy lvl 50 volt mint én csak a csajjal nyomult . Addig csapkodott hogy belementem a duelbe. Na mire egyet lőttem volna már meg is haltam
. Még körbe se vett a pajzs meg semmi extra lövés se dördült és vége is volt. Na mondom anyád büszke lehet rád.
Ezt megcsinálta a lvl50es room nyitó hunter csávóval is az meg olyan ideges lett hogy kikapcsolta a gépét szerintem. Bakker ebben a játékban csalni szerintem kegyetlen hülyének kell lenni hozzá.
Onnan gondolom hogy csalt mert amikor ugymond lelőnek lesz egy hosszú csik az életedből ami visszafelé csuszik és ha közbe ölsz akkor életbe maradsz. Persze duelbe ha idáig lőnek akkor vesztettél és vége a duelnek azt annyi. Na ez a csik rögtön nullára ment!!! Egy másodperc alatt!!! Namost 1150es pajzsom és 900as healthem van. Nekem nehogy valaki azt mondja hogy a csajnak van akkora skillje hogy ekkorát üssön
Még ha az izomhegy lett volna és ütött volna. Abba is hagytam olyan ideges lettem.Sajna nincs egyetemista ismerősöm. Pedig jó lenne.
-
válasz
Depression
üzenetére
Az első végigjátszásnál van 10 claptrap amelyek adnak bővítőt, a másodiknál is lehet szerezni azonban ott már csak esélyed van rá, hogy kapj (a bővítő ikonját rakja ki jutalomként de random ad valamit ha nincs szerencséd akkor nem) de a wikis oldal ellentmondásos ez ügyben, szóval 10 darabot biztosan lehet.
Nekem pl. eddig egyetlen darabot nem sikerült szereznem a 2. végigjátszás során.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
El se hiszem ha nem velem történik.
Még ha az izomhegy lett volna és ütött volna. Abba is hagytam olyan ideges lettem.