- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Eddig bejövős a dolog, a hangulat és a grafika ott van. A mentésrendszer remélem nem csak akkor ment mikor kilépek, nem lenne jó egy crash miatt újravenni 2-3 óra játékot, nem tudom ez hogy van megoldva eddig nem derült ki... Az NPC-ket hiányolom még, bár lehet az eleje direkt ilyen hogy ne keveredjen el a játékos, de az egyszem doki a városban akinek az enpécéskedése abból áll h álldogál elég érdekes. Mindenesetre nálam már a kis guruló robot elviszi a játékot.
Az intro meg nem is tudom évek óta nem láttam ilyen fasza felvezetést... A Fallout 3 introja se volt rossz, de számomra ez lazán a térdére fekteti, hanyag mozdulattal egy kis üvegcséből a kezére olajat önt és... ...na de ezt hagyjuk inkább...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az intro meg nem is tudom évek óta nem láttam ilyen fasza felvezetést... A Fallout 3 introja se volt rossz, de számomra ez lazán a térdére fekteti, hanyag mozdulattal egy kis üvegcséből a kezére olajat önt és... ...na de ezt hagyjuk inkább...