Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
válasz
torreador22
üzenetére
Piros szobrok. Azon belul van ami tamadoerot noveli (troop damage) ill. ami az egysegek eletet (troop health). Elobbi dardas szobor utobbi pajzsos. Ezen kivul erdemes a lila gunboat energy-s szobrokat is letenni, mert noveli a hajorol valo tamogatast. ( celzofust, sokkolo, fust, medkit) . 50es szintig ne is rakj le kek vagy zold szobrot. Tok felesleges. Kiveve ha uncsi deffenziv jatekot alkalmazol. De az foscsi, szarcsi!
-
F-ECT$
titán
válasz
torreador22
üzenetére
A piros.
-
torreador22
senior tag
A támadó erőt melyik szobor növeli?
-
kamracuc
csendes tag
Sziasztok re
Valaki meg tudná mondani, hogy miért esik vissza a forcepoints értéke,
miközben sikerült bevenni mindkét ipari bázist?
Előre is köszi -
kamracuc
csendes tag
Sziasztok!
"kamra" klán keres 5 aktív tagot, 10-es klánhoz.
Nem baj ha kezdő vagy mi is csak haladó szinten vagyunk.
Viszont nem árt az aktivitás és a napi intelek gyűjtése.
A klán nyitott bárki jöhet.
Force points-unk 609 és az átlag szintünk 30-as. ( van köztünk 42-es és 17 is
)
Magyarul tudni kötelező.Üdv leader kamracuc allias W. Tomi
-
F-ECT$
titán
válasz
torreador22
üzenetére
Amíg támadásból megvan a cucc a fejlesztésre, addig fölösleges. Nekem pl 20-as Hq-nál volt kb 11-es.
-
Pepeninho
őstag
válasz
torreador22
üzenetére
Erdemes feltolni feltolni, mert egyre nagyobb szazalekban vedi a cuccost.
-
torreador22
senior tag
A vault tárolot érdemes mindig maxra fejleszteni?
-
slashing
senior tag
válasz
Dragster72
üzenetére
Nálunk 4 tankos is van fixen a taskban elég jól működik a rendszer, bár mi "csak" Tinder és most talán végre maradunk 25-en és állandósíthatjuk Fox-ot..... feljebb lépve már lehet hogy nem annyira hasznos a tank de még egyenlőre bevált a taktikánk velük....
de amúgy én is wari vagy pure zookazok az OP-ban
-
TDX
tag
Csak engem nem enged be a játék?
-
Martin107
tag
Telefonról mentést lehet átvinni pcre?
-
Martin107
tag
Eladtam az iPhone-om, Game Center be volt kapcsolva, ha megvásárolom az újat akkor elméletileg vissza tudom állítani a mentést?
Illetve a mentésemmel PC-n nem tudnék játszani addig?
-
b520
csendes tag
válasz
torreador22
üzenetére
Prototype Defenseket tudsz benne csinálni Prototype Modulokért cserébe.
Ezek védelmi épületek, 4 fajtájuk van, és mindnek 3 erősségi szintje van. (attól függ melyiket építed meg)
Egy Prot. Def. 14 napig használható, utána eltűnik. Prot. modulokat lehet kapni kis eséllyel támadások során, de a két új event jutalma is nagyrészt ez. (Hammerman és Colonel Gearheart) Csak akkor kaphatsz modulokat ha már van Weapon Lab-ed, amely 15-ös HQ-tól érhető el! -
torreador22
senior tag
weapon lab mire jó?
-
válasz
torreador22
üzenetére
Igen.
Most már booostal nincs olyan akit ne tudnék leverni, sőt sztem biosz nélkül se nagyon. 48 vagyok 58 volt a legnagyobb amit nem rég beadott. -
torreador22
senior tag
Lehet hogy nekem is ezért van? 36 szint 280vp 14 Hq
-
válasz
turikoczka
üzenetére
Pár napig hanyagold, és rakd ki a partra hq- t. Had támadjanak.
-
slashing
senior tag
válasz
torreador22
üzenetére
Én HZ és Warival vagyok szinten armoryhoz képest. HZ-vel indítok általában gyors lenyomom a BG-ket mert arra ők jobbak szerintem aztán azokat a playereket akik nagyon Wari ellenesek ez általán 1-2 player és minden mást letolok Warival. Terrort meg csak HZ--vel csinálom vagy csak ha naongy úgy van megcsinálva hogy arra már inkább wari kell.. nekem bevált ez a recept...
-
F-ECT$
titán
válasz
turikoczka
üzenetére
Túl sok a vp-d a szintedhez képest.
-
turikoczka
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot,de a 13as szintemmel folyamatosan 20as vagy annál magasabb rangú emberek dob ki nekem (én támadok).Ez mitől lehet?Esélytelennek érzem magam ezek ellen.
-
válasz
torreador22
üzenetére
Tökéletes, valószínű én is azokat fogom, vagy lángszórós tankot.

-
torreador22
senior tag
Én a Heavy és a zooka fejlesztetem már amennyire tudtam! Na meg a többit ami kell a támadáshoz!
-
válasz
torreador22
üzenetére
Igen.
Majd most kezdem,el fejleszteni...a nem tudom még mit.
Warik már fullosak. -
válasz
torreador22
üzenetére
Én kezdetektől warikkal vagyok, de mindnek megvan az előnye, hátránya.
-
válasz
maggi1886076
üzenetére
Nálunk is.

Mondjuk a frissítés óta összejön 50, előtte 40-44. -
válasz
torreador22
üzenetére
Én most átálltam a 2 napos tisztításra.
bevált. Szerda, és szombat. Olyankor boostal letakarítom a szigetet, ami akár 2 fejlesztésre is elég.
Persze akkor 3 órán keresztül online vagyok, hogy ne tudjanak kirabolni., de álltálban 1 óra alatt letarkítom a szigetet.
Amikor mindennap támadtam, intelbe jobban álltam, viszont fejleszteni nem nagyon tudtam, mert kiraboltak. -
slashing
senior tag
Pc-re Bluestack-el elég egy sima autoclick-ert telepíteni, nem kell azt rootolni

-
torreador22
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
De nem tudsz mindig online lenni mert kilép a játék ! Ki az a hü....e aki mindig ott ül hogy ne lépjen ki!
Jó én nem vagyok még othon annyira ebben a játékban mint ti én még sok mindent nem tudok! A központi épületet akarom 15 szin fejleszteni de a kő nem akar össze jönni hiába rabolok mert engem is kirabolnak!
-
válasz
torreador22
üzenetére
Mert akkor kb soha senki nem támadhatná meg a másikat. Mindig online lennének az emberek, vagy így vagy úgy.
Semmi furcsa nincs ebben! Ha szigetet takarítok, én is azt várom, hogy támadni tudjak... -
válasz
torreador22
üzenetére
Mi a furcsa ebben?

-
MPeter87
őstag
válasz
torreador22
üzenetére
Amikor elkezd visszaszámolni, az csak azt jelzi, h annyi idő után leszel akkor is támadható, ha online vagy. A következő visszaszámlálás már azt jelzi, hogy addig vagy támadható, ha online vagy.
-
válasz
torreador22
üzenetére
Igen.

-
válasz
torreador22
üzenetére
ha lejár, onnantól támadható vagy.
-
torreador22
senior tag
A piros stopper óra visszaszámlálása azt jelzi hogy megtámadnak?
-
válasz
torreador22
üzenetére
Nem foglalkozok velük, mert úgy is visszafoglalják.
Ahogy MPeter87 írta... -
MPeter87
őstag
válasz
torreador22
üzenetére
Ez mindig is így lesz..Én 51es vagyok és általában 60asakat dob be.. Nagy cucc..
Nem a res szigetek fogják neked kitermelni a fejlesztésekre valót. Gondolom zöld szobrokkal is tele a szigeted. Csak lilák és pirosak legyenek lent és támadj ezerrel. Erről szól a játék. -
MPeter87
őstag
válasz
torreador22
üzenetére
Nevet csak egyszer tudsz valtoztatni.
A tobbit nemigazan ertem.(#2540) KillHates
Ez biztos, h fugg az xp szinttol?
-
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ha már 50 felé lesz a VP-d, akkor 3 percenként ki fog rakni.
-
MPeter87
őstag
válasz
torreador22
üzenetére
Ha tudod root-olni valahogy a BlueStacks-et, akkor igen. Nekem vmiért nem sikerült. Bár annyira nem izgat, mert így is összejön a fejlesztésekre.
-
válasz
maggi1886076
üzenetére
Nekem is annyira van, de 5 perc után kb kidob ha nem nyúlok hozzá, lehet 10...
-
torreador22
senior tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Nem müködik igaz én pc n nyomom! pc re létezik ez a Xmodgames keep active?
-
válasz
maggi1886076
üzenetére
Attól még kidob, ha nem nyúlsz hozzá.
-
MPeter87
őstag
válasz
torreador22
üzenetére
Xmodgames keep active, de ha mar szamol vissza (a masodik) ora, igyis-ugyis levernek, mert kidob a tamadas idejere. Szal nem sok ertelme van.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
torreador22
üzenetére
és akkor hogy támadjanak meg?

-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Esetleg létezik valami trükk hogy ne lépjen ki a játék magátol?
-
Pepeninho
őstag
Es azt tudtad, hogy a dokik rajottek, hogy a robbanos cukorka egyik osszetevoje sulyosan karositja a rovidtavu memoriat? En nagyon szerettem, sokat ettem belole.
Es azt tudtad, hogy a dokik rajottek, hogy a robbanos cukorka egyik osszetevoje sulyosan karositja a rovidtavu memoriat? En nagyon szerettem, sokat ettem belole.Es azt tudtad, hogy a dokik rajottek, hogy a robbanos cukorka egyik osszetevoje sulyosan karositja a rovidtavu memoriat? En nagyon szerettem, sokat ettem belole.Es azt tudtad, hogy a dokik rajottek, hogy a robbanos cukorka egyik osszetevoje sulyosan karositja a rovidtavu memoriat? En nagyon szerettem, sokat ettem belole.Es azt tudtad, hogy a dokik rajottek, hogy a robbanos cukorka egyik osszetevoje sulyosan karositja a rovidtavu memoriat? En nagyon szerettem, sokat ettem belole. -
lezuvius
őstag
Sziasztok!
Keresek egy olyan csapatot,amelyben 35s szinttel,Maxolt HQ 12vel(friss HQ13) beférnék.Napi 5-10 intel s közös csatában is aktív vagyok. Remélem egy aktív csapat tagja lehetek. -
Fanatifo
csendes tag
Sziasztok! Némi változás után újra pörög a Hunforce!!! A játék eleje óta "együtt dolgozó" aktív magunk,szeretné ha friss emberek csatlakoznának.Továbbra is várjuk,aktív 40+-os játékosok jelentkezését ! Pár elvárás aminek,ha megfelelsz,itt a helyed:légy aktív-gyűjtsd az intelt-,támadj a napi Operationbe,légy kommunikatív-egy összehangolt támadás eredményesebb lehet. Továbbá,szívesen látnánk 3-10 tag beolvadását hozzánk,helyet tudnánk csinálni. Keress itt,vagy privátban!!!
Jó játékot!
-
Smish
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet ebben a játékban barátot felvenni? Semmilyen lehetőséget nem találok benne.
Létrehoztam egy task force-ot és ott sincs semmilyen lehetőség maghívásra. Csak az első 50 játékost látom a toplistában.
Bátyámmal szeretnénk látni egymást a barátlistában.
Tuti valami bagatell dolog, de csak most kezdtünk játszani mind2-en pár napja.
Valaki világítson rá mit kell csinálni
-
hanso
tag
Sziasztok,
Akkor most h is jön a terror pontosan?
k-sz-cs-p-szombat?
Vagy random?
per pillanat n em tudom követni....
Köszi -
b520
csendes tag
válasz
Kormi2015
üzenetére
Sziasztok!
A HQ a "főépületed" szintjét jelöli, nem az XP szintedet, tehát az max 20 lehet.

Ugyanazzal a G+-al vagy bejelentkezve mindkét telefonon? Az a baj hogy ha már elmentetted azt a HQ2-es szigetet, akkor arra a G+-ra elvileg nem tudod elmenteni a rendes accodat. Ha így van akkor egy új G+-t lehet esetleg használni hozzá. De lehet hogy van rá más megoldás, és hülyeséget beszélek.
((Vagy talán a "link a device" funkcióval át lehetne vinni egy IOS-es telefonra a kicsit, és akkor el lehetne menteni a nagyon a régi G+-ra, de ez csak egy hirtelen gondolat, nem próbáltam és nem hiszem hogy működne.))
-
Kormi2015
újonc
Egy HQ2 szigetet tudna nekem betölteni, de nekem HQ42 kéne, azt hogy lehet törölni, hogy ne azt ajánlja fel?
-
Kormi2015
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Játszok a BB-el és telefont cseréltem. Az újra is letöltöttem, de nem tudom, hogy hogyan töltsem be a meglévő accountomat. Az új telefonon csak újrakezdéssel tudtam elindítani és jelenleg csak a régin tudok játszani, hogy ott folytassam ahol abbahagytam. Mi a teendő? Android.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Viccrovat
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Parkside szerszám kibeszélő
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Hát ez nekem még mindig nem tiszta de mindegy

A szintre gondoltál, nem? De az is csak akkor ha az óra megjelent már. Mondjuk én az órát még nem láttam