Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
300!:-D
-
F-ECT$
titán
Az mit jelent, ha a térkép nézetben egy sziget fölött megjelenik egy halálfej?
-
tryko76
csendes tag
válasz
marked one94
üzenetére
hogy kell cserélgetni a játékosokat?
a heavy alig sebez hiába bírja.a zookát meg hamar leszedik.
-
Pepeninho
őstag
Érdemes próbálkozni a gépágyúsokkal némi bazokás puncival megtámogatva én a 6/10et ajánlom figyelmebe. Sokkoléssal vagy célirányos támdással hatékonyak tudnak lenni. Esetleg csak telepest gyártani és ráküldeni őket a HQ-ra. Vigyázz a sokkolással, ha ott vannaka sokkolás pillanatában akkor ők is "üzemképtelenek".
17 percnél azért várhatnál egy kicsit többet! Ne türelmetlenkedj, segítünk ha tudunk. Nem egy leszarom fórum ez!
-
tryko76
csendes tag
lvl 19 vagyok, HQ9, 5 hajóm van 6 lvl-osak ,gunboat lvl 7. 102 medál.a riflrmann lvl 5, heavy lvl 5, zooka lvl 4 . warrior lvl 1
ezen a szinten mondjatok nekem légyszíves egy jó sereg összeállítást!!!!
-
tipuka
addikt
válasz
Pepeninho
üzenetére
Én nap mint nap vagy 10x biztos támadok ilyen aranyat perkáló szigetet, mert mire felkelek minimum 5-t elfoglalnak.
Most nekem is van pár olyan, amit nem tudok elfoglalni, mert a sima Cannon-okkal és Boom Cannon-okal nem tudok mit csinálni, ha van 3-4 belőlűk elszórva, mire odaérek az utolsóhoz nincs elég pontom sokkolni/hp-t visszatölteni és elfogynak kb. 
-
tryko76
csendes tag
sziasztok.
Egy kis gyors segítség kéne .
lvl 19 vagyok, HQ9, 5 hajóm van 6 lvl-osak ,gunboat lvl 7. 102 medál.a riflrmann lvl 5, heavy lvl 5, zooka lvl 4 . warrior lvl 1.
pénzt én nem költök rá. most nemtudom merre tovább?
kidobott mellém egy csomó nagyobb színtüt lvl20-25, akikkel nembírok.Próbálltam már mínden összeálításban csinállni a sereget,vegyesen is, de vmit.sztem nemjól csinállok.van egy falu melettem 20lvl a védelmében a tornyok-masineganok-mortárok csak lvl 2-3-4- esek mégse tudom lenyomni.Megöl az ideg.vmi nagyobb színtű , megmondhatná mit csinállok rosszul, és mit fejlesszek inkább.
-
-
Pepeninho
őstag
Megint arra keltem, hogy egy kőgyarmatom és egy szigetem lenyúlták. Ráadásul egyre nehezebb visszaszerezni!

-
tipuka
addikt
válasz
Pepeninho
üzenetére
Azok a tankok csak addig jók, míg újdonság, utána már taktikázni kell, hogy mivel menjél.

Én valószínű akkor tankozok, ha 16 férőhelyes hajóvalmászkálokk, mert akkor 2 elfér bennük, de az sok idő és nyersanyag sajnos... addig marad a heavy + bazóka/heavy + warrior kombó.
-
tipuka
addikt
válasz
Pepeninho
üzenetére
Szia!
üdv itt!
szintén zenész, én wow függő voltam több évig és jó pár hónapig travian.
(meg 1 hétig farmville és több hétig shakes&fidget, de az nem lényeg) ez nem befolyásol engem sem, de azt a ßuzł iap-ot kivehették volna, sose leszek az első 50-en a magyarok közt.
(most 25-ösön vagyok 1724. helyezett) -
Pepeninho
őstag
Üdv!
7 napja tolom kb. 20 szinten vagyok 9es főbázissal és függő vagyok! Azért jó a játék, mert ez nem eszi meg az életed. Annó a HayDayt azért is töröltem, mert az már az életemet kezdte volna befolyásolni. Ez családbarát!

-
tipuka
addikt
srácok a Power Stone Change szobor mire jó? 12%-ot ad
-
tipuka
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Muszáj, én csak akkor használom, ha HQ-t építek és nagyon nincs anyagom valamiből, Meg, ha mennék aludni, de sok a nyersi és nyugodtabban alszok, ha nincs mit kirabolni, de közben megy a fejlesztés.

-
tipuka
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Ládákat kattolgassad szorgosan.
Hoz a hajó is mindennap hajnali 2-kor választható cumót ugye, én mindig a követ választom, okosan beosztom, ahogy tudom, most 292 van. -
F-ECT$
titán
válasz
marked one94
üzenetére
A ládákból leginkább. A napi hajó is hoz néha, meg a tengeralattjáró.
-
F-ECT$
titán
válasz
marked one94
üzenetére
100-200 kristály 1-1 nagyobb beruházáshoz lazán bevállalható szvsz.
-
marked one94
őstag
Végre sikerült elindítani lv12 HQ-t

Mondjuk így is kellet hozzá 66 kristály de annyi baj legyen. Nem akartam tovább várni 282000 fával béna védelemmel nem akartam sokáig húzni
-
F-ECT$
titán
Melyik a "jobb"? Troop dmg +9% vagy Troop health +9%?
-
törölt tag
Látom nem csak én lettem függő...

-
tipuka
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Travianra annó én is nagyon rá voltam függve.
Most én is, ha felkelek inni vagy wc-zni éjszaka már nézem a telót egyből... 
-
válasz
marked one94
üzenetére
Nem a szint a lényeg, hanem hogy hogyan van elrendezve
Na meg legyen jó a sereged.Tegnap ( akkor még 11-es szintűként ) kiraboltam egy 16-os szintű 117ezer aranyát, mert olyan gyatra volt a védelme, hogy megkerültem a bázisát, és az erdő felől sebzés nélkül ki tudtam lőni

-
válasz
marked one94
üzenetére
Maradj állandóan belépve
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rabolj

-
marked one94
őstag
Ma reggel elértem a 27es szintet. Most valahogy fejleszteni kéne a HQ de rengeteg nyersanyag kell és tuti kifognak rabolni

-
xenom0rph
őstag
a resource base-ek csak szerintem túl erősek?

-
A későbbiekben is egyszerre csak egy dolgot lehet építeni/fejleszteni? Mert így elég lassú, hogy lenne 4-5 fejlesztendő épület, hajó, és egy eltart 3-4 óráig is. Ez idő alatt simán kirabolnak, ha azon múlik.
-
Flind
senior tag
Észrevettem hogy annál a resource basenél amit nem tudok bevenni is megjelent a "Find new opponent" opció. Ha élek vele mindenképpen egy másik gyarmatot fog bedobni, vagy lehet hogy egy sima játékost?
-
Flind
senior tag
válasz
üzenetére
Engem csak egy két szinttel nagyobb gyerek próbál bevenni vagy huszadjára, különböző taktikával, de sohasem sikerül neki. Nekem meg gyűlik miatta a gyémánt.
Már mindjárt 500 van.(#227) Fecogame: Persze, különben semmi értelme nem lenne, hisz ha legyőznek is felrobban, ha meg nem győznek le, amúgysem vesztesz semmit.

Azt én is bírom, van hogy úgy tudok hátraszaladni a HQ-jához hogy a lövedékeimet is megtarthatom arra, és 10mp alatt legyőzöm. -
törölt tag
Engem továbbra sem támadnak...
Nem tudom minek tudható be, de nagy a happy.
Ám most elég jól bevált a heavy+zooka páros, de rágyúrok most a kiskatonákra. Olcsó és sokan lesznek^^ -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
ami kimaradt: te hányas szintű voltál?
nekem ma lvl 29-en beadott egy lvl 24-est. (kb. 10 victory-val van neki kevesebb)
-
Eddig nagyon tetszik a játék, 2 nap alatt eljutottam a 10-es szintre. Azóta elég gyakran támadnak

Ha "kirabolnak", akkor a meglévő nyersanyagaim mekkora részét viszik el?
-
5381
aktív tag
Tankok kicsit más harctechnikát igényelnek. Kerülni kell velük az ágyúkat és a snipertornyokat. Mindig vezetgetni kell őket a jelzőfénnyel. Inkább ott jók, ahol sok épületet le lehet velük rombolni, az ezért kapott energiákat meg belefektetni az úgyúk és tornyok kilövésébe a hajóról. A lángszórót szétszedik még a hatótávolságán kívülről, a géppuskák lövik ugyan a tankot, de nem sokat sebeznek. Én sokszor jól vezetem őket körben a szigeten, csak már idejük nincs szétlőni a HQ-t

-
F-ECT$
titán
Kipróbáltam az 5 tankot a Terror sziget ellen (talán a 4-ik szint ellen), és úgy szétkapták őket, mint hülyegyerek a legót. Ahogy nézem majd 1-2 upgrade nem árt nekik a bevetés előtt.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
még meg tudod nézni, h hányas szinten voltak?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
csak heavy? az alig sebez. semmi zooka?
-
xenom0rph
őstag
Ez a komment csupán a visszatalálás okából lett itthagyva.
-
marked one94
őstag
Azt hittem az a kemény ha 6-7 tankkal jönnek, de ma rájöttem 16 db heavy keményebb :-D egyett se bírtam megölni xD
-
5381
aktív tag
-
törölt tag
Egyszerűen borzasztó a fatermelés.Maxos a fatelep, és kemény 4700 termelődik óránként. A radarom 9-es, majdnem felfedeztem mindent, de egyszerűen fatermelős sziget nincs... kő meg acél is van, de fa...
-
Dragster72
csendes tag
Szerintem majdhogynem mindegy milyen elrendezésű a falud, azt így is úgy is leverik. Ha az egyik védelem jó egyfajta egység ellen, akkor másfajta egységgel fognak lerohanni. Én próbálok inkább több nyersanyagot visszaszerezni

-
Flind
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem ugyanez van, csak a másik védelemmel. 5 napja folyamatosan próbálkoznak, de sohasem sikerül nekik kirabolni. Persze lehet hogy én is változtatok majd.
Nekem inkább a gyarmatok védelmével van a bajom, mert miután visszaszerzem átvariálom a tornyokat hogy hatásosabb legyen a védelem, de a másiknak pont sikerül elfoglalnia, viszont ő szarik a változtatásra, így nekem van sokkal nehezebb dolgom, mert ugye közben ugye fejlődnek a fegyverek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tesla topik
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most nekem is van pár olyan, amit nem tudok elfoglalni, mert a sima Cannon-okkal és Boom Cannon-okal nem tudok mit csinálni, ha van 3-4 belőlűk elszórva, mire odaérek az utolsóhoz nincs elég pontom sokkolni/hp-t visszatölteni és elfogynak kb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem tudom minek tudható be, de nagy a happy.