- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süni007
csendes tag
Hello szia! Carmonával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? mi a véleményetek rola? szerintetetk érdemes vele foglalkozni? Köhi elöre is
-
Süni007
csendes tag
Jut eszembe, kaptam japán szil magokat és az érdekelne még hogy hoyg tudok neki állni fát nevelni magokrol! Mert van hozzá egy valami használati utmutatószerü de angolul van és nem tok angolul és senki nem tudta normálisan elmondani mi áll rajta:S Ugyhogy köhi elöre is a segitséget
-
Süni007
csendes tag
-
Süni007
csendes tag
Köszi szépen
Amugy közben sikerült több emberrel konzultálnom és tényleg nem lehet diobol bonsait nevelni
Az lenne még a kérdésem hoyg egy két fám levelein megjelentek kis barna foltok teljesen kerekek és csak két három levélen vannak! Lehet valami betegség vagy esetleg jég okozhat ilyen sérülést?
-
Süni007
csendes tag
-
Süni007
csendes tag
Nekem van fűzfa bonsaiom! Most nem rég kezdtem el öket nevelni de egyenlöre jól birják és szépen fejlödnek! Én is ágrol gyökereztettem ugyhoyg valszeg sikeres lesz az akció!
Sok sikert hozzá! Amugy szomorúfűzem van meg most gyökereztetek csavartfűzet/gyökérfűzet kinek hogy ismerös
Cső
-
Süni007
csendes tag
Hello mindenki!
Elkezdtem én is bonsait nevelgetni egyenlöre szerencsére elég nagy sikerrel! Érdekelne hoyg vannak e esetleg akik már régebb ota foglalkoznak a témával és esetleg a segitségemre tudnának e lenni mert egy fa fajtánál rendszeresen elbukok és nem tudok rájönni a miértjére! Elöre is köszi a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Syncro EVO Lightbox kerámia védelem (50+50 ml)
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Új! Bomba áron! 0km-es /N7Pro/ - /iScooter/ Elektromos Roller
- KARCHER Akkumulátoros magasnyomású, vízfelszívős mosó kiegészítőkkel
- KitchenAid Artisan 5KCG8433
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest