- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Hi!
Pár hónapja van egy Japán Juharom (vörös levelű, eszméletlen szép) és gondoltam mostmár társítok mellé még valami egzotikusat. Nézegettem és fűzfát bonsai-ban még nem találtam, gondoltam megcsinálom. Vágtam 2 ágat (ez a 3. próbálkozás, eddig mindig csak 1 ágat vágtam), most vízben vannak immár 4 napja, várom, hogy gyökerezzenek. Utána hogy tovább? Azt olvastam, hogy érdemes egy tejfölöspohárban kő-föld vegyesbe (50-50 arányban) ültetni az összes leendő bonsai-t, ezt egy félbevágott üres ásványvizes palackba tenni és rátenni a tetejét (azaz lezárni. Párában gyorsabban nő a gyökere), 1 cm magasságnyi vizet önteni rá és 2 hetente cserélni. Viszont így bepenészesedik a fakezdemény és meghal (tapasztalat). De csak a fűzva, mert kb 2 hónapja van egy zöldlevelű másik fa is hasonlóan palackban és az nem penészesedik. Próbált már valaki ilyet?
Ja meg van még egy kérdésem. Igaz ott tartási kérdés nem növesztési. Mégpedig: a japán juhart, hogy több fényt kapjon kivittem az erkélyre. Mióta kinn van az összes levelének a pereme elkezdett száradni, mind, kivétel nélkül. Ez mitől lehet? A túl erős napsütés? Vagy a pára hiánya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest