Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
hmm pedig ezeket az oldalakat már mnitha láttam volna mégse futtottam át őket rendesen
De a Marczikának asszem kicsit barátibbak az árai
és szerintem meg is találtam amit keresünkSzerintem így már eugénia bár igaz a fikuszoknak is sok fajtája van
http://www.bonsaistudio.hu/eugenia-bonsai-01-/
köszi szépen

igazából most van egy kínai fagyalom meg egy kínai szilem most már olyan 9 éve és eléggé unom már hogy csak zöld levél és kész semmi szín max ha kicsit a táptól bepirosodik a friss rügy
bár azt se tudom hogy ez normális vagy nem de eddig megvolt, nől is szépenszóval kéne valami új ami olyan szívós mint ez a kettő mert nekem volt kb 10 de mind valamiért megdöglött 1-2 év alatt
lehetne rajt virág vagy színes rügy, termés, élénk színek vagy akármi új és szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x YEELIGHT Cube Smart Lamp cube spor + base
- NA550/00 Philips 5000 Series Dupla kosaras Airfryer
- IKEA GRUPPSPEL gamer forgószék, Gunnared fekete/szürke színben újszerű, garancia 2027 őszig
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h, 1000 watt
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De a Marczikának asszem kicsit barátibbak az árai
és szerintem meg is találtam amit keresünk
bár azt se tudom hogy ez normális vagy nem de eddig megvolt, nől is szépen