Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Eleg sok dolog megmaradt a jatekbol ahhoz kepest hogy 6 eve lattam utoljara. Hogy jatszhatatlan-e? En patch nelkul szenvedtem vegig de elveztem minden percet
Kiveve mikor hirtelen vege lett.
Lehet hogy ha feltennem az update-et akkor teljesen uj elmeny lenne. Inkabb ezt tolnam vegig megint mint a legtobb manapsag megjeleno fisi-fosi FPS-t.-Some situations where user car gets lost
Hja... Vicces volt mikor rohantam vissza a kocsimhoz, odaertem a sarga nyilhoz de sehol semmi. Aztan elkestem keresgelni minden kornyezo bokorban (lehet hogy legurult a lejton?
) mire vegul elkezdett beesteledni es feladtam. Jopar autom eltunt igy.-Added cans to fuel different kind of vehicles
Benzines kanna nem volt, vissza kellett menni tankolni. Ezert is jott sokszor jol az a glitch amivel nem eszik semmit a kocsi. Csak kereket lehetett lopni/cserelni.
-Upgrades to repair weapons
Talan ez volt a legdurvabb mert barmilyen fenyat is talaltam az ellensegen, nem tudtam hasznat venni. Boltba kellett mindenert elbandukolni, az meg eleinte eleg huzos befektetes.
Elvolvastam az ismertetot amit irtam, most mar megmosolyogtat a nyelvezete
Viszont annak ellenere, hogy csak v1.0-em volt, kiegeszitettem a patch log-ban olvasottakkal.Tenyleg, az ut szelen bandukolo indianoknak mit mond a karakter? Valami olyasmi remlik hogy beszolnak neki amiert barkit hidegverrel legyilkol, amire az a valasz hogy "It depends on the amount, indian" vagy ilyesmi. Jot rohogtem rajta anno csak mar nem remlik hogy pontosan mi volt a szoveg. Majd ha talalkozol te is vele akkor ird le legyszi

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kiveve mikor hirtelen vege lett.
) mire vegul elkezdett beesteledni es feladtam. Jopar autom eltunt igy.
Viszont annak ellenere, hogy csak v1.0-em volt, kiegeszitettem a patch log-ban olvasottakkal.