Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- CPU-im eddig
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz Gsx-rr #51626 üzenetére
Szerintem az ég világon semmi baja nincs úgy, ha egy évben 4 ezret ment, garázsban állt és 2 évente cserélte az olajat. Tudom, hogy az olaj akkor is használódik, ha áll...de akkor sem hinném, hogy ez esetben rosszul csinálta az öreg. Én sem csináltam volna másképp.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz szimi57 #51613 üzenetére
Igen, a 45e km és az autó állapota vett meg. Szó szerint érződött a kárpit és műanyagok új illata. A kormányon a bőr száraz rücskös, hideg volt. Teljesen új autó érzésem volt. Bárhova néztem, nyúltam minden patika volt, se egy halvány karc, kifényesedés, semmi. A start gomb, a váltó, az ajtó nyitó fül minden kiváló volt.
Egyébként nem volt annyira szörnyű a motor. Lomha volt, lassúcska, de közlekedni lehetett vele normálisan.
Kormány, futómű, váltó, mint az új. -
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
Srácok voltam megnézni ma EZT a BMW-t. Valóban 45ezer km van benne, mindene rendben van. Új illat, sehol egy kopás, a motor olaj és pormentes, nagyon finom járású az első perctől. Gyárilag szerelt 3608 DOT-os gumik vannak rajta jó állapotban. Teljes szervízkönyv, 2 évente kapta a 0w30 olajat. A váltó pontos, feszes. Hibátlan a gép!
DE egy baj van vele. Nagyon lusta, lomha volt városban még csak csak, de mikor kimentünk vele főútra, nem volt túl megnyerő. Mondjuk a 6-ik sebességben 125-el kellemes. De előzgetni nem igazán szeret.
Hallottam és olvastam, hogy az 1.6 BMW motor nem a legjobb, sok nyűgje van és iszákos (itt 7.7 litert írt a komputer).
Ez valóban igaz, hogy nem jó motor? Van konkrét motorkód vagy az össze 1.6 nyűgös? Ti megvennétek?utóirat: egy Svájci ember második autóként használta és pokróccal takargatta, ami miatt a hátsó csomagtartó ajtón van némi hajszálkarc, de egyáltalán nem feltűnő, én nem is vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz SeniorTilla #51544 üzenetére
Nem német, de vag konszern. Golf 4, Audi 3, Seat leon. Ugyanaz a 3 auto futoműve, motorja...stb
-
tibbike01
őstag
Nem. Már lassan 2 hónapja bújom a hahut. Egyedül az 1.6scti ecoboost Focus tetszett eddig, de ritka. Franciát és japánt nem akarok. Dízelt nem szeretnék. Szeretem a német autókat, most is egy 2004es Seat Leonom van, amit imádom. Néha eljátszok a gondolattal gondolattal, hogy abból a 3M forintból akár BMW-t is vehetnék.
Te milyen autót vennél 3M forintért? Kíváncsi vagyok.SeniorTilla: miért ne lehetne egy 10 éves autóban 120e km? Többen vannak ismerősi körömben aki kevesebb mint évi 10ezret mennek.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz FIREBLADE78 #51536 üzenetére
Ez is tekert?
A befotózott svájci doksi alapján hihető. Fura, de én tudok naív lenni és elhiszem, hogy valóban ennyi van benne. Holnap lehet elmegyek megnézem, itt van a közelemben. -
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Mit gondoltok erről a 3-asról?
Autót keresek 3M forintig. 60% városba. Nagyon szimpatikusak a 3as BMW-k. Melyik motor+váltó ajánlott? Nem igazán van tapasztalatom BMW téren.
Az 1.6 vállalható?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.